Dobrá zpráva: Martin Dobrotka odehrál hodinu za juniorku | SK Slavia Praha
Více

Dobrá zpráva: Martin Dobrotka odehrál hodinu za juniorku

PRAHA/HORNÍ POČERNICE – Dnešní utkání juniorky přineslo dvě dobré zprávy. Svěřenci trenéra Šmejkala si připsali tři body za výhru nad Třincem a navíc hodinku odehrál po zranění Martin Dobrotka. „Zdravotně jsem v pohodě, ale musím potrénovat kondici,“ hlásí slovenský stoper.

„Celkem to bylo dobré. Na to, že naplno trénuji jen týden, to bylo fajn. Zdravotně jsem v pohodě, ale samozřejmě co se týká kondice, tak musím potrénovat. Proto jsem neodehrál celé utkání,“ okomentoval zápas juniorky s Třincem Martin Dobrotka. Jeho střídání v 61. minutě bylo plánované.

„Dohodli jsme se s trenérem Šmejkalem, že odehraji poločas nebo delší dobu, že se uvidí. Nakonec z toho byla hodinka,“ těšilo slávistického stopera, který by teoreticky mohl být připraven na pondělní ligové utkání proti Teplicím.

„Je to vždy na trenérovi. Jaké má možnosti, kdo je zdravý a podobně. Já musím potrénovat, aby to bylo stále lepší,“ pokračuje Dobrotka s tím, že pokud by na něj trenér Petrouš ukázal, zápasu se bát nebude. „Ano. Jsem zdravý, nemám s tím problém,“ dodal odhodlaně slávistický obránce.

Že nastoupí za juniorku už proti Třinci, měl Martin jasno. „Trénoval jsem jen týden, doktoři se obávali, abych si nezpůsobil nějaké svalové zranění. Říkal jsem jim, že kdyby byl nějaký problém, tak si řeknu,“ líčil slovenský zadák. Po vleklých zdravotních problémech by kdekoho napadlo, že své tělo zná už perfektně. „Vždycky mě dokáže překvapit,“ zakončil s úsměvem Dobrotka.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články