Vstupenky na Viktorii ve fanshopu v Edenu i v den zápasu v Plzni | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Viktorii ve fanshopu v Edenu i v den zápasu v Plzni

PRAHA/EDEN - V sobotu čeká Slavii zápas na půdě posledního mistra ligy v Plzni. V minulé sezóně tu sešívaní dokázali senzačně zvítězit i díky podpoře svých fanoušků. Pojeďte fandit Slavii i tentokrát!
Vstupenky na utkání můžete stále ještě koupit ve fanshopu v Edenu. V pátek je otevřeno od 10 do 17 hodin, cena lístku je 120 korun. V pátek ráno zbývala v Edenu ještě necelá stovka vstupenek.

K cestě do Plzně můžete ještě stále využít nabídky Odboru přátel - Tribuny Sever, do pátku se můžete přihlašovat na její výjezd. Více informací zde. Až do soboty do 10:00 se potom můžete hlásit na výjezd fanklubu Slavie. Více informací o výjezdu fanklubu zde.

Kromě fanshopu nebo přes fanklub (účastníci výjezdu fanklubu mají lístek zajištěný), budete moci sehnat vstupenky i přímo před zápasem v Plzni. Vstupenky do sektoru hostů (vchod "U") budou v prodeji dvě hodiny před výkopem, stadion se otevírá 1,5 hodiny před začátkem zápasu. V prodeji bude v Plzni minimálně 150 vstupenek.


K sektoru hostů se fanoušci Slavie dostanou samostatným příchodem z Tyršovy ulice podél řeky Radbuzy. U vchodu budou probíhat bezpečnostní kontroly a namátkové dechové zkoušky na alkohol. Fanoušci, kteří nějakým způsobem poruší návštěvní řád Doosan Areny (k nahlédnutí na internetových stránkách Viktorie Plzeň) nebudou na stadion vpuštěni, případně mohou být z prostoru stadionu vyvedeni.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články