Rozhodli jste: Hostem Google+ Hangoutu bude Mario Lička | SK Slavia Praha
Více

Rozhodli jste: Hostem Google+ Hangoutu bude Mario Lička

PRAHA - V anketě na slavia.cz jste rozhodli, že hostem dalšího Google+ Hangout bude ve čtvrtek záložník Mario Lička, který se po svém příchodu z francouzského Brestu zabydlel v základní sestavě.
Mario Lička bude na vaše dotazy odpovídat od 13:15 ve čtvrtek 21. listopadu 2013. Můžete se ptát nejen na nadcházející utkání na Slovácku nebo doma s Libercem, ale také na působení ve Francii či Anglii, spolupráci s trenérem Koubkem nebo cíl před jarní části soutěže.

Mariovi můžete posílat dotazy prostřednictvím sociálních sítí Google+, Facebook a Twitter. Na Twitter pište dotazy s hashtagem #hangoutlicka.

Co je Google+ Hangout?


Díky Google+ Hangout je možné pořádat videokonference, do kterých se zapojí sami fanoušci. Ať už přímo, nebo nepřímo. Součástí videokonference může být až devět fanoušků.

Pokud chcete být přímo účastníkem videokonference, stačí splnit několik podmínek. Potřebujete mít na svém notebooku nebo počítači webovou kameru s mikrofonem, účet na Google+ (a mít Slavii ve svých kruzích) a kvalitní připojení k internetu. Je také potřeba, aby byl fanoušek připojen patnáct minut před samotným vysíláním. To je v čtvrtek čtvrtek 21. listopadu ve13:00.

Pokud se chcete Google+ Hangoutu přímo zúčastnit, přihlaste se do čtvrtečních 12:00 na email michal.bycek@slavia.cz.

Hangout s Martinem Dobrotkou:

Hangout s Radkem Černým:

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články