Informace pro fanoušky cestující na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující na Slovácko

PRAHA/EDEN - Přinášíme vám informace k nedělnímu utkání na Slovácku, které vydal pořadatel zápasu. Vstupenky pro slávistické fanoušky (cena 150 Kč) budou k dispozici v den zápasu dvě hodiny před výkopem.
Vstup do sektoru, který je určen pro slávistické fanoušky a nachází se na jižní tribuně „D“, je možný z ulice Rostislavova (viz mapa a plánek stadionu pod článkem). Organizátoři informují, že pořadatelská služba a bezpečnostní agentura budou u vstupu na stadion provádět důkladné bezpečnostní kontroly a namátkové kontroly na alkohol. Jako na všech stadionech klubů Gambrinus ligy je zakázáno používat pyrotechniku. 

Při porušení Návštěvního řádu nebude fanoušek na stadion vpuštěn, případně bude vyveden bez nároku na náhradu vstupného. Pořadatelé zápasu děkují za dodržování Návštěvního řádu stadionu a doporučují na stadion přijít s dostatečným časovým předstihem.

Pokud jedete do Uherského Hradiště autem, pořadatelé doporučují parkovat u obchodního domu Tesco na příjezdové komunikaci směrem od Brna. Stadion je odtud vzdálen jen několik minut chůze.

Utkání v Uherském Hradišti se hraje v neděli 24. listopadu od 19:00.



Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články