Slavia U16 ovládla turnaj v Žilině. Sešívaní ani jednou neprohráli | SK Slavia Praha
Více

Slavia U16 ovládla turnaj v Žilině. Sešívaní ani jednou neprohráli

PRAHA/ŽILINA - Tým Slavie U16 se o uplynulém víkendu zúčastnil mezinárodního turnaje v Žilině. Turnaje se zúčastnilo 5  týmů z ČR, Polska, Slovenska a Ukrajiny. Sešívaní turnaj bez jediné prohry ovládli.
„Do Žiliny jsme odjížděli bez několika zraněných hráčů a již při odjezdu jsme tušili, že pro hráče bude hodně náročné zvládnout po těžké sezoně takový turnaj,“ věděl dopředu trenér Slavie U16 Milan Titěra.

„Po prvním utkání došlo k dalším zdravotním komplikacím, a proto jsme druhou část turnaje dohrávali pouze se dvanácti hráči. Tyto nepříjemnosti naopak tým semkly a umožnily nám vyzkoušet si hráče na různých postech,“ popsal komplikace trenér nakonec vítězného celku.

„Všechny zápasy měly vysoké tempo a kvalitu. Měli jsme možnost poznat trend fotbalu v jiných zemích a přesvědčili jsme se, že je třeba vyhledávat pro slávistické týmy více hráčů s většími rychlostními předpoklady,“ nastínil trenér Milan Titěra.

„Kladem turnaje bylo i pozitivní fandění rodičů a fanoušku Baníku a Žiliny, které dávalo zápasům atmosféru. Hráči Slavie předvedli dobré výkony a disciplínu na hřišti. Dva zápasy se nám povedly střelecky a snad jen v posledním utkání jsme nedokázali vyřešit spoustu nadějných akcí,“ zakončil kouč Milan Titěra.

Výsledky Slavie U16 na turnaji v Žilině:

Utkání se hrála 2x30 minut na UMT

SKS – Krakow (PL) 4:1
SKS – Žilina (SVK)1:1
SKS – B. Ostrava 3:2
SKS – K. Lvov (UKR) 1:0

Nejlepším brankářem turnaje vyhodnocen pořadateli slávista D.Toman.

Tabulka:

1.Slavia Praha 10b
2. B.Ostrava 7b
3. Krakow 5b
4. Žilina 5b
5. Lvov 5b

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články