Vychází poslední podzimní magazín Poločas | SK Slavia Praha
Více

Vychází poslední podzimní magazín Poločas

PRAHA/EDEN - V pondělí během zápasu Slavie s Libercem vychází poslední magazín Poločas letošního podzimu. Kromě ohlédnutí za slávistickou kariérou loučícího se kapitána Karola Kisela v něm najdete i velký rozhovor s trenérem Miroslavem Koubkem.
Devátý  Poločas letošní sezony přinese hned na prvních stránkách velký rozhovor s trenérem Miroslavem Koubkem o jeho dosavadním působení ve Slavii. Pokud vás zajímá, jak trenér hodnotí své dosavadní působení, jestli ho po příchodu do Slavie něco překvapilo nebo jaké změny se odehrají v zimní přestávce, nezapomeňte na nový magazín Poločas!

Ve fotografiích se vrátíme k nejvýznamnějším momentům působení loučícího se kapitána Karola Kisela ve Slavii, na dalších stránkách pak připomeneme klíčové okamžiky letošního ligového podzimu. Nebudou chybět ani tradiční jubilea, ve kterých tentokrát vzpomeneme nedožité sedmdesátiny Františka Veselého.

Vedle statistického ohlédnutí za utkáními s Brnem a Slováckem se můžete těšit i na další díl seriálu "Všude Slávie", přibližujícího osudy Slavií v evropských fotbalových ligách. Tentokrát nás článek zavede tentokrát do Bulharska a Běloruska. Prostor zůstal i na další rozhovory - trenér Daniel Šmejkal prozradí filosofii slávistické juniorky, která už dvanáct utkání  vřadě neprohrála, Martin Poustka se pak ohlédne za neméně úspěšným podzimem nejstaršího slávistického dorostu.

Magazín Poločas č. 9 koupíte v den utkání ve Fanshopu, na vybraných stáncích s občerstvením nebo u kolportérů před stadionem i v ochozech. Cena časopisu je 20 Kč.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články