Trenér Koubek končí u reprezentace U19 | SK Slavia Praha
Více

Trenér Koubek končí u reprezentace U19

EDEN - Trenér Miroslav Koubek odchází od reprezentačního výběru do 19 let a bude se věnovat pouze Slavii. Dvaašedesátiletý trenér ukončil spolupráci s FAČR po vzájemné dohodě. Od reprezentace U19 odchází kvůli budoucím termínovým kolizím programu Slavie a reprezentačního výběru.
Miroslav Koubek vedl reprezentaci od loňského léta a tým U19 dovedl na podzim k postupu z úvodní části kvalifikace ME, když mladí reprezentanti pod jeho vedením porazili Kypr, Gibraltar a Chorvatsko.

„Děkujeme trenéru Koubkovi za odvedenou práci i za postup do další kvalifikační fáze. Odevzdává dobře připravený tým, který má šanci dosáhnout dalších úspěchů,“ uvedl technický ředitel FAČR
Dušan Fitzel na oficiálních stránkách Fotbalové asociace ČR.

Jméno Koubkova nástupce zatím není známo, pravomoce hlavního trenéra zatím přebírá současný asistent U19 Jiří Saňák. 

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články