ONLINE: Slavia hraje v Brně. Chybí Tomáš Necid | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Brně. Chybí Tomáš Necid

BRNO/MĚSTSKÝ STADION – Trenér Pastoor má pro utkání v jihomoravské metropoli k dispozici už uzdraveného Boudjemu, který je připraven na lavičce. Chybí ale Tomáš Necid, náš útočník si přivodil na tréninku zranění, které ho do dnešního duelu nepustí.
V sestavě došlo pouze na jedinou, a to vynucenou změnu. Zraněného Tomáše Necida nahradil na hrotu útoku Jan Vošahlík. Útočnou dvojici tak bude tvořit s Honzou Vošahlíkem Martin Juhar.

Na lavičce už je připravený Damien Boudjemaa, který může do dnešního zápasu v průběhu zasáhnout. Kdo do střetnutí s Brnem bohužel určitě nezasáhne, tak je Tomáš Necid. Odchovanec Slavie si na tréninku přivodil zranění kotníku. Další ligový duel v Edenu proti Slovácku by měl ale Necid už stihnout.

Slavia se letos s Brnem utká počtvrté, na samotném brněnském stadionu pak kvůli duelu se Znojmem hraje potřetí. Celkově s Brnem Slavia jednou prohrála, jednou remizovala a jednou vyhrála po základní hrací době a na penalty vypadla v z poháru. Přidají dnes sešívaní tříbodovou výhru, čímž by se definitivně zachránili v Gambrinus lize?

Sestava Slavie: Černý – Dostál, Škoda, Smejkal, Neves – Nitrianský, Hrubý, Gecov, Piták – Vošahlík, Juhar

Lavička náhradníků: Čontofalský – Dobrotka, Zmrhal, Lička, Boudjemaa, Prošek, Eschmann.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články