Hvězdou čtvrtého dne soustředění Milan Škoda | SK Slavia Praha
Více

Hvězdou čtvrtého dne soustředění Milan Škoda

NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ/HOTEL SKI – Slávisté za sebou mají čtvrtý den na soustředění v Novém Městě na Moravě. V neděli odpoledne bylo na programu tréninkové modelové utkání. Kdo byl hvězdou celého dne?
Nedělní dopoledne vyplnily dovedností hry. Hráči se rozdělili do tří skupin po sedmi a soutěžili mezi sebou například v nohejbale, střelbě na břevno, střelbě z dálky nebo agresivitou v osobních soubojích.

Celkovým vítězem dopolední soutěže se stala skupina ve složení Štěpán Koreš, Marcel Gecov, Milan Nitrianský, Martin Dostál, Martin Hurka, Marek Červenka a Milan Škoda. Právě posledně jmenovaný získal vůbec nejvíc bodů ze všech slávistů. Překvapení pro vítěznou skupinu připravili trenéři, protože členové poslední skupiny museli právě vítěze odnést na zádech ze hřiště k autobusu.

Odpoledne bylo na programu modelové tréninkové utkání na 2 x 20 minut. Po úvodním krásném gólu Milana Škody přidal další Marcel Gecov, na druhé straně odpověděl Marek Červenka. Na 3:1 následně navýšil Václav Prošek. O zbylé góly se postarali opět Červenka, dvěma góly završil hattrick Škoda a poslední branku vstřelil Viktor Šimeček. „Dneska to byl povedený den,“ usmívá se Milan Škoda – vítěz dopolední soutěže a střelec z hattricku z odpoledního tréninkového utkání.

Po večeři, která byla v 18:45, následuje pravidelné regenerace v areálu Hotelu Ski. Zázemí nabízí krásný bazén, saunu, páru, vířivku a nechybí masérská místnost Petra Bílka a Radka Hubinky.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články