Juniorku povede Pavel Řehák, devatenáctku Martin Poustka | SK Slavia Praha
Více

Juniorku povede Pavel Řehák, devatenáctku Martin Poustka

PRAHA - Juniorka, devatenáctka i ostatní dorostenecké týmy znají své trenéry pro příští sezonu. Hlavním trenérem týmu do 21 let bude Pavel Řehák, který se tak vrací do klubu.
Juniorku povede jako hlavní trenér Pavel Řehák. Ten už B-tým Slavie v minulosti vedl, mimo vedoucího týmu u áčka dlouho vykonával také funkci asistenta trenéra Jarolíma. V juniorce bude působit společně s asistenty Janem Bauerem a Ivo Knoflíčkem. O gólmany se bude starat Oldřich Pařízek, který navíc bude trénovat také žáky.

K týmu do 19 let se vrací Martin Poustka. Ten před svým březnovým příchodem k A-týmu už devatenáctku vedl a 26 odkoučovanými zápasy měl velký podíl na celkovém zisku mistrovského titulu.

Slavii do 18 let povede trénérská dvojice Adam Petrouš a Jaroslav Knypl, tým do 17 let Miroslav Jíra. Slavii U16 přebíra Petr Karoch. U všech dorosteneckých týmů navíc bude působit v roli trenéra brankářů Radek Černý.

Hráči z juniorky na testech

V současnosti jsou někteří hráči z mistrovské juniorky na testech v jiných klubech. Ve Vlašimi se připravuje Jiří Vondráček, Jan Peterka má svolení trénovat s Táborskem stejně jako Jan Prosek v Mostu. Denis Duga pokračuje ve slovenské Myjavě, která se Slavií jedná o jeho přestupu na Slovensko.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články