První zápas se blíží! Pojeďte podpořit Slavii! | SK Slavia Praha
Více

První zápas se blíží! Pojeďte podpořit Slavii!

PRAHA/EDEN - Úvodní zápas ročníku 2014/15 Synot ligy se blíží mílovými kroky. Slavia se už v sobotu 26. července představí na půdě Slovácka a vy můžete být přímo u toho. Slavia vaši podporu potřebuje!
První kolo Synot ligy poslalo sešívané na dlouhou pouť do Uherského Hradiště, i tam ale hráči spoléhají na tradičně skvělou podporu svých fanoušků. Na půdě Slovácka se červenobílým barvám dlouhodobě nedaří, pojďme společně tento trend změnit!

Zápas se hraje v sobotu 26. července od 20:15 hodin na městské stadionu v Uherském Hradišti a fanouškům Slavie nabízíme dvě možnosti výjezdu na toto utkání.

První možností je autobusový výjezd pořádaný Tribunou Sever a Odborem přátel. Cena tohoto zájezdu je 350 korun pro členy OP a TS, pro nečleny pak 450 Kč. Přihlášení a platbu je možné provést přímo ve fanshopu Slavie na stadionu v Edenu. Více informací na stránkách TS zde.

Druhým způsobem, který mohou fanoušci zvolit, je výjezd pořádaný fanklubem. Základní cena autobusového zájezdu fanklubu (při platbě v hotovosti u autobusu) je 350 korun pro členy fanklubu, 450 korun pro nečleny. Snížená cena při platbě předem (převodem na účet nebo na sekretariátu fanklubu) je 250 korun pro členy, 350 korun pro nečleny. Podrobné informace najdete na stránkách fanklubu zde

Cena vstupenky do sektoru hostů je 150 Kč. Vstupenky bude možné koupit na místě.

Ještě před startem Synot ligy odehraje Slavia generálku proti Sigmě Olomouc. Hraje se na stadionu v Kroměříži v sobotu 19. července od 17 hodin.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články