Nová výzdoba stadionu: Podílejte se na ní i vy! | SK Slavia Praha
Více

Nová výzdoba stadionu: Podílejte se na ní i vy!

PRAHA – Slavia chce s úvodem nového ročníku SYNOT ligy připravit pro fanoušky slávistickou výzdobu Edenu. A můžete to být právě vy, kdo se na novém vzhledu Synot Tip Areny bude podílet!
Vyberte v anketě na www.slavia.cz variantu nové výzdoby slávistického stadionu. Nově „obrandovaná“ by měla být hlavní západní tribuna po vzoru výzdoby Synot Tip Areny při utkání UEFA Superpoháru mezi Bayernem Mnichov a Chelsea.

Připravili jsme pro Vás několik možných variant výzdoby, ze kterých vyberete právě Vy tu, která by měla doprovázet domácí utkání Slavie v SYNOT lize. Na homepage www.slavia.cz najdete anketu, ve které můžete vybrat z jedné z následujících variant:

Varianta 1


Varianta 2


Varianta 3


Varianta 4


Varianta 5

:

HLASUJTE V ANKETĚ NA HOMEPAGE WWW.SLAVIA.CZ!


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články