Cesta vzhůru začíná na Slovácku, podpořte slávisty na místě! | SK Slavia Praha
Více

Cesta vzhůru začíná na Slovácku, podpořte slávisty na místě!

PRAHA/EDEN - "Vzhůru Slavie", tak zní motto nové sezony. A cesta vzhůru začíná přesně 273 kilometrů na východ od Edenu, na Městském stadionu v Uherském Hradišti. Pojeďte sešívané podpořit na první zápas SYNOT ligy!
Slavia se v prvním kole střetne s neoblíbeným soupeřem, vždyť na Slovácku se jí povedlo vyhrát naposledy před třemi lety a předtím čekala na výhru ještě mnohem déle. Sešívaní spoléhají na tradiční podporu svých fanoušků. Ať už cestujete do Uherského Hradiště po vlastní ose nebo některým ze zájezdů Odboru přátel či Fanklubu, věnujte pozornost informacím pořadatele.

Zápas má výkop v sobotu 25. července ve 20:15 hodin. Sektor hostů se nachází na tribuně "D" a vstupuje se do něj z ulice Rostislavova. Kapacita sektoru je 438 míst a pořadatel prosí fanoušky, aby přišli s dostatečným předstihem. Před vstupem budou probíhat bezpečností kontroly a namátkové kontroly na přítomnost alkoholu.


Vstupenky bude možné koupit na pokladně u sektoru hostů. Prodej začíná dvě hodiny před výkopem (v 18:15) a cena vstupenky je 150 Kč.

Parkování pro fanoušky hostů doporučuje pořadatel utkání na parkovišti obchodního domu Tesco (po pravé straně při příjezdu od Brna). Cesta ke stadionu z tohoto místa trvá jen několik minut.

Slavia si také dovoluje připomenout všem fanouškům poslední oficiální stanovisko FAČR vzhledem k vulgárním nebo urážlivým pokřikům na stadionech. Zápasy samotné se sice kvůli vulgaritám již přerušovat nebudou, technický delegát zápasu má ale za úkol jakékoli podobné chování fanoušků zaznamenat. Vulgární pokřiky tak i nadále nebudou tolerovány a klubům za ně hrozí disciplinární postih. Prosíme všechny fanoušky aby zvážili nutnost vulgárních či urážlivých pokřiků a aby měli na paměti, že takovým chováním mohou poškodit svůj klub. Děkujeme vám!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články