Plakát Slavie ve fanshopu nebo dnešní akce na 3/4 kalhoty | SK Slavia Praha
Více

Plakát Slavie ve fanshopu nebo dnešní akce na 3/4 kalhoty

PRAHA/EDEN - Slávistický fanshop na první domácí utkání připravil pro fanoušky výhodnou akci – při koupi jakékoliv dospělé anebo dětské mikiny si můžete vybrat ¾ slávistické Umbro kalhoty zdarma! Stojan s kalhotami je označen, mikiny můžete vybírat v celém obchodě, případně vám poradí pracovníci fanshopu. V prodeji je také plakát A-týmu Slavie.
Kromě této akce fanshop přichystal pět nových šál, čtyři nová trička, pro nejmenší slávisty body s krátkým rukávem, set trička s kraťasy a letní čepičku s kšiltíkem. Z dalších novinek se můžete těšit na plyšový polštář, otvírák na lahve ve tvaru slávistického dresu, multifunkční šátek anebo papírový kufřík nejen pro školáky.

V prodeji plakát Slavie!

Ve fanshopu už je také k dispozici nový plakát A-týmu. Cena je 50 Kč, pro permanentkáře pak 25 Kč. Formát plakátu je A2. Fanshop má otevřeno do začátku zápasu, během poločasové přestávky a po skončení utkání až do obsloužení posledního zákazníka.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články