Vezměte malé slávisty a slávistky na fotbal | SK Slavia Praha
Více

Vezměte malé slávisty a slávistky na fotbal

PRAHA/EDEN - Utkání s Libercem se blíží, chtěli byste jít v neděli na fotbal, ale nemáte hlídání? Odpověď je jednoduchá, vezměte děti s sebou do Edenu.
Pro slávisty a slávistky, kteří chtějí vzít na domácí utkání do Edenu i své ratolesti, je jako každou sezonu k dispozici speciálně vyhrazený sektor rodiče a děti. V rodinných sektorech 225 a 226 je v průběhu zápasu nachystaný program i pro ty nejmenší fanoušky, kde mohou popustit uzdu své kreativity.

O poločasové přestávce probíhá autogramiáda některého ze slávistů, například v posledním utkání s Baníkem se podepisoval obránce Martin Dostál. Ten se také vžil do pro něj netradiční role kritika umění a hodnotil obrázky, které děti namalovaly. Za ty nejlepší je pak čekala odměna.

Na kterého z hráčů se mohou kluci a holky těšit v nedělním utkání proti Liberci? Kdo nakreslil nejpovedenějšího fotbalistu? Přijďte do Edenu a uvidíte sami.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články