Našlapaný Poločas na zápas s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Našlapaný Poločas na zápas s Příbramí

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Přijďte podpořit Slavii na důležitý zápas s Příbramí a nezapomeňte na nový zápasový magazín Poločas! Uvnitř čeká (nejen) velký rozhovor s Vukadinem Vukadinovičem.
Srbský záložník, který v Edenu zažívá svou premiérovou sezonu, hovoří o Slavii jako o svém osudu. V létě se měl poprat o místo v Jablonci a ani ve snu ho nenapadlo, že zažije angažmá v sešívaném dresu.  Jeho cesta do Slavie nebyla vůbec jednoduchá. Proti sešívaným se vážně zranil v dresu jablonecké juniorky a v létě mu zkouška v klubu nejprve nevyšle. Přesto nebyl zahořklý. „Co si budeme povídat, Slavia je Slavia. Má krásný stadion v Edenu, dlouhou historii, hodně se o ní mluví. Tohle je Slavia, tohle je Praha," říká v rozhovoru Vukadinovič.

Dále se můžete těšit na připomenutí jubilea slavného režiséra a velkého slávisty Miroslava Ondříčka, rozhovor s Janem Kuchtou, který v juniorce prožívá podzim snů, nebo profil pátého ze slávistického rodu Veselých - Lukáše Veselého. Chybět nebude ani tradiční ohlédnutí za SYNOT ligou nebo slavná fotografie ze slávistického archivu.

Soutěžte o auto Hyundai na víkend

Soutěžní otázka je jednoduchá: Kolikrát byl kameraman Miroslav Ondříček nominován na Oskara?

A) 1x
B) 2x
C) 3x

Odpovědi v podobě SMS zasílejte na telefonní číslo 900 11 07 (cena jedné SMS je 7 Kč) ve tvaru SKS(mezera)odpověď(mezera)jméno(mezera)příjmení (např. SKS A Jan Novak). Odpovědi bude možné zasílat od 15 do 17:30hod.

Každá 20. správná odpověď získá 2 vstupenky do kina Premiere Cinemas. Tyto vstupenky bude možné vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci oproti potvrzovací SMS. O poločasové přestávce pak xxxx vylosuje ze všech správných odpovědí tři výherce soutěže.

1. cena: Automobil Hyundai i30 na víkend s plnou nádrží od společnosti Hyundai Centrum Praha. Hyundai Centrum Praha se nachází pouhých 15 min od stadionu přímo pod Šterboholskou radiálou a nabízí nové vozy s plnou výbavou a garancí nejlepší ceny již od 179.tis.
2. cena: 2 VIP vstupenky na příští utkání Slavia – Hradec Králové
3. cena: Předplatné časopisu Maxim

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články