ONLINE: Slavia finišuje podzim v Ostravě. V základu Fialka | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia finišuje podzim v Ostravě. V základu Fialka

OSTRAVA - Od 20:15 hrají sešívaní v Ostravě proti místnímu Baníku. V sestavě se objeví ligový debutant Lukáš Fialka.
Trenér Beránek tentokrát musel udělat více vynucených změn. Kvůli karetnímu trestu nejsou k dispozici Aldo Baéz a Milan Černý, zranění jsou Martin Juhar a Jiří Bílek a nemocný je Damien Boudjemaa.

Na stoperu se tak poprvé v SYNOT lize představí devatenáctiletý Lukáš Fialka, který doplní kapitána Martina Latku. Na druhý poločas proti Hradci naváže na postu levého obránce Jan Mikula. V záloze se opět představí středové trio Zmrhal, Kodr, Kenia, ale ke změnám dojde na krajích. Na pravém křídle bude operovat Milan Nitrianský, vlevo pak Václav Prošek. Na hrotu útoku podzimní střelec Milan Škoda.

Sestava Slavie: Rakovan - Dobrotka, Latka, Fialka, Mikula - Kodr, Zmrhal - Nitrianský, Kenia, Prošek - Škoda

Lavička náhradníků: Hrubeš, Dostál, Balaj, Piták, Vukadinovič, Diop, Hrubý


Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články