Zvolte Hráče podzimu! Ve finále Škoda, Latka, Baéz, Hrubeš a Bílek | SK Slavia Praha
Více

Zvolte Hráče podzimu! Ve finále Škoda, Latka, Baéz, Hrubeš a Bílek

PRAHA – Po skončení podzimní části sezony jsme pro vás připravili možnost hlasovat o nejlepšího hráče podzimu. Do finálové pětice, kterou zvolil fanoušci na Facebooku, se dostali Milan Škoda, Martin Latka, Aldo Baéz, Karel Hrubeš a Jiří Bílek.
Finálovou anketu jsme pro vás připravili na homepage www.slavia.cz. Hlasování bude ukončeno v pátek ve 12:00.

Kandidáti na Hráče podzimu:

Milan Škoda – Nejlepší střelec Slavie a od podzimu 2009, kdy Tomáš Necid nastřílel jedenáct gólů, je Milan Škoda útočníkem, který během podzimu nejčastěji skóroval. K osmi vstřeleným brankám navíc přidal Škoda i jednu asistenci. Do statistik se zapsal také žlutou kartou. Celkem odehrál 14 zápasů.

Martin Latka – Kapitán týmu, který se v létě vrátil do Edenu. Jako stoper dokázal vstřelit dva góly a připsat si jednu asistenci. Tým vedl jak na hřišti, tak hlavně i v kabině. Ukazuje slávistické srdce, čehož si cení fanoušci.

Aldo Baéz – Jedna z letních posil přišla do Slavie ze slovenského Trenčína. V úvodu sezony působil v lize trochu jako zjevení: Malý pracovitý Argentinec, který umí perfektně slovensky a sbírá jednu žlutou kartu za druhou. Ale jak sám říká, neumí v zápase prostě uhnout. V závěru podzimu si odseděl trest za osm žlutých karet, takže do jara půjde s „čistým stolem“.

Karel Hrubeš – Před sezonou to vypadalo, že jedničkou Slavie bude navrátilec z hostování Martin Berkovec. Ten se ale zranil, a tak realizační tým dal šanci mladému odchovanci klubu Karlu Hrubešovi. V brance určitě nevypadal jako vyplašený zelenáč, počínal si suverénně a vrcholem bylo vychytané čisté konto a výhra proti Plzni. Nakoukl i do reprezentační jedenadvacítky, v závěru podzimu dostal šanci Matej Rakovan.

Jiří Bílek – Další z letních posil. Většina fanoušků si myslela, že přichází jako defenzivní záložník, ale Jiří Bílek zaujal místo vedle kapitána na stoperu. Jak na hřišti, tak i v kabině je pozitivní elementem a vůdčím typem. Stejně jako Martin Latka vstřelil dva góly, čímž splnil své předsezonní očekávání s předstihem.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články