ZIMNÍ PŘÍPRAVA: Soustředění na Slovensku a v Turecku | SK Slavia Praha
Více

ZIMNÍ PŘÍPRAVA: Soustředění na Slovensku a v Turecku

PRAHA - Slavia 5. ledna zahájí zimní přípravu, během které jsou na programu dvě soustředění. Jedno na Slovensku a druhé v Turecku.
Sešívaní se sejdou v roce 2015 poprvé 5. ledna. V Praze ale trénovat nebudou, protože hned odjedou na dvanáct dní do slovenské Korni, kde najdou perfektní zázemí k tréninku. Součástí areálu je totiž velká krytá hala s umělou trávou.

Po návratu ze Slovenska mají svěřenci trenéra Beránka naplánovaná přípravná utkání. Celkem by jich v závěru ledna měli v Edenu odehrát šest, poslední soupeř je zatím v jednání. Pokaždé odehrají sešívaní dva zápasy během dne.

Na konci ledna slávisté odletí na tradiční herní soustředění do Turecka, kde sehrají čtyři až pět přípravných duelů. O konkrétním programu v Turecku budeme ještě informovat.

Po návratu do Čech odehrají slávisté generálku na začátek SYNOT ligy se Žižkovem. Místo a čas bude upřesněno. Jarní část ligy začíná o víkendu 21. února.

Plán zimní přípravy

5. ledna - 17. ledna
Soustředění Korňa (Slovensko)

21. ledna, UMT Eden
10:00 Slavia - Trenčín
12:00 Slavia - Varnsdorf

24. ledna, UMT Eden
10:00 Slavia - Žilina
12:00 Slavia - Písek

28. ledna, UMT Edenu
10:00 Slavia - Vlašim
12:00 možný soupeř bude upřesněn

31. ledna - 9. února
Soustředění Turecko - soupeři budou upřesněni

14. února
Slavia - Žižkov (čas a místo bude upřesněno)

Víkend 21. února
Liberec - Slavia (začátek jarní části SYNOT ligy)

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články