Majitelé pětiletých permic diskutovali se slávisty | SK Slavia Praha
Více

Majitelé pětiletých permic diskutovali se slávisty

PRAHA - V rámci posledního domácího utkání podzimu proběhlo v Edenu milé setkání. Držitelé pětiletých permanentek se jako tradičně potkali se zástupci Slavie, byla pro ně nachystána prohlídka stadionu, malý dárek i možnost se vyfotit se svým oblíbeným hráčem.
Před posledním podzimním domácím zápasem v Edenu proběhlo setkání majitelů pětiletých permanentních vstupenek. Ty před zápasem s Hradcem uvítala marketingová manažerka Michaela Schejbalová, která také představila hosty setkání. S fanoušky se přišli pozdravit vedoucí A-týmu Stanislav Vlček, trenér brankářů dorostu Radka Černého a zraněný brankář A-týmu Martin Berkovec. Ti byli permanentkářům k dispozici po celou dobu setkání a odpovídali na různé nejen sportovní, zdravotní, ale i osobní otázky.

V letošním roce se sešlo více než třicet majitelů pětiletých permanentek. Každý z přítomných dostal malý vánoční dárek a ti, kteří už absolvovali prohlídku stadionu, i podepsanou fotografii s vybraným hráčem. Se svým oblíbeným hráčem se také mohli vyfotit. Celé setkání pak zakončilo hromadné focení na hrací ploše.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články