Informace pro fanoušky cestující do Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Příbrami

PRAHA – Pokud se chystáte na sobotní na zápas mezi Slavií a Příbramí, přečtěte si, prosím, následující informace, aby na stadionu nedocházelo k nedorozuměním mezi fanoušky a místní pořadatelskou službou.
V rámci 27. kola se Slavia představí v Příbrami, Utkání začíná v 16:00. Sektor pro fanoušky Slavie je umístěn na tribuně 2003. Vstup pro fanoušky sešívaných je tamtéž: vchod do sektoru hostí – tribuna 2003. Celková kapacita sektoru je 500 míst.

Cena jedné vstupenky na utkání je 100 Kč. Chcete-li si ji zakoupit na místě, pokladna u vyhrazeného sektoru je otevřena od 14:30, tedy hodinu a půl před začátkem utkání.

Prosíme fanoušky, aby přišli včas, neboť pořadatel bude klást důraz na bezpečnostní prohlídky. Každý návštěvník je povinen dodržovat Návštěvní řád stadionu. Na stadion je zakázáno vnášet pyrotechniku a bude také prováděna namátková dechová zkouška na alkohol.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články