Poslední zápas v Rakousku: Slavia remizovala s Ufou | SK Slavia Praha
Více

Poslední zápas v Rakousku: Slavia remizovala s Ufou

FÜGEN - Sešívané čekal poslední zápas na rakouském soustředění. Od 15:30 se slávisté střetli s nováčkem ruské Premier ligy Ufou. Zápas nakonec skončil bez branek.
Podrobnosti připravujeme.


Slávistům se vrací do základní sestavy uzdravený kanonýr Milan Škoda, Radek Voltr se tak proti Ufě postaví na kraj zálohy.

Sestava: Berkovec - Švec, Latka, Deli, Jablonský - Hrubý, Zmrhal - Mikula, Piták, Voltr - Škoda

FC Ufa je nováček nejvyšší ruské soutěže, který byl založen před čtyřmi a půl lety. Tým z jednoho z nejvýchodnějších měst Evropy se v ročníku 2014/2015 umístil na 12. příčce ligové tabulky. Mužstvo debutovalo ve třetí nejvyšší soutěži v dubnu 2011 a hned v prvním roce vybojovalo postupovou příčku. Následující dvě sezony pak odehrálo v druhé lize, odkud se loni v létě vyhouplo do Premier ligy. Nejlepším střelcem týmu byl devětadvacetiletý brazilský záložník Marcinho, který má na svém kontě šest tref.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články