Úspěšná příprava? Uvidíme v lize, říká před startem Uhrin | SK Slavia Praha
Více

Úspěšná příprava? Uvidíme v lize, říká před startem Uhrin

PÍSEK - Výhra na závěr povedené přípravy trenéra Uhrina potěšila, před ligou ale stojí pevně nohama na zemi. Zda byla úspěšná, podle něj ukáže až prvních pět ligových kol.
Tým trenéra Dušana Uhrina odehrál v Písku generálku na ligu a trenér načal své hodnocení výkonem v první půli. „Byl jsem spokojený zhruba s prvními dvaceti minutami, kdy jsme vstřelili branku a byli hodně aktivní. Pak jsme se z nepochopitelných důvodů zbytečně zatáhli a mohli dostat dva góly od Budějovic,“ okomentoval začátek.

S výkonem ve druhém poločasu byl spokojenější. „Druhou půli jsme začali dobře a myslím, že jsme těch pětačtyřicet minut na hřišti dominovali. Jsem rád, že jsme vyhráli, byla to generálka na Plzeň, ale je jasné, že tam nás čeká úplně odlišné utkání,“ dodal před začátkem ligy.

Slavia v přípravě prohrála pouze jednou se Slovanem Bratislava, jinak se sešívaným dařilo. Trenér tomu ale přílišnou váhu dávat nechtěl. „To ukáže až čas, začíná soutěž a myslím, že na podobnou otázku bude čas tak po prvních pěti kolech,“ stojí kouč pevně nohama na zemi.

Zdravotní stav mužstva se navíc před ligou zlepšil. „Aktuálně je mezi zraněnými jen Levan Kenia,“ prozradil trenér Uhrin.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články