Vstupenky na Jihlavu v prodeji. Kupte si je včas a vyhněte se frontám! | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Jihlavu v prodeji. Kupte si je včas a vyhněte se frontám!

PRAHA - Slavia získala v prvním domácím zápase s Libercem bod za remízu a v souboji s Jihlavou chce doma uhájit tři body. Bojovat o ně bude v neděli 16. června od 17:00.
Stejně jako v zápase s Libercem se slávisté představí domácímu publiku v duelu s Vysočinou Jihlava v neděli odpoledne. Vstupenky na utkání s Jihlavou jdou do prodeje ve středu. Zakoupit je můžete jak na pokladnách v Edenu, tak tradičně i přes internet. Pro nakupování online využijte tento odkaz.

Cenová kategorie vstupenek na zápas s Jihlavou je Z1 a cena jednorázového vstupného tudíž začíná na 160 korunách. Studenti, senioři, majitelé karet ZTP, členové Fanklubu nebo Odboru přátel mají výrazné slevy. Pro fanoušky s dětmi je k dispozici rovněž zvýhodněné rodinné vstupné do sektoru Rodiče a děti. Kompletní ceník vstupenek najdete zde.

Vzhledem k tomu, že jde o teprve druhý domácí zápas v této sezoně, doporučujeme všem fanouškům, aby využili předprodeje či přišli na utkání s dostatečným předstihem a vyhnuli se tak případným frontám u pokladen.

Otevírací doba pokladen v Edenu:


Středa
12. srpna13:00 – 19:00
Čtvrtek13. srpna12:00 – 18:00
Pátek14. srpna12:00 – 18:00
Nedělě
16. srpna 12:00 – zápas

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články