Informace pro fanoušky cestující do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Teplic

PRAHA – Slavia se v neděli 1. listopadu od 18:30 hod utká na Stadionu Na Stínadlech s Teplicemi. Přečtete si, prosím, organizační informace k utkání.
Pokladny na stadionu budou otevřeny od 16:30 a do všech příslušných sektorů jsou připraveny speciálně barevně odlišené vstupenky.

Do sektoru hostí, který je umístěn na východní tribuně, vede vchod „H“. Pořadatel apeluje na fanoušky, aby přišli včas, neboť budou při vstupu na stadion podrobeni prohlídce.

Ceny vstupenek jsou na hlavní tribunu 100,- Kč pro muže i ženy, na jižní a východní tribunu pak 100,- Kč pro muže a 50,- Kč pro ženy, včetně sektorů pro hostující fanoušky. Děti do 150 cm v doprovodu rodičů mají vstup mimo hlavní tribunu zdarma.

Pro fanoušky Slavie budou na stadionu vyhrazeny sektory 38 a 39 na východní tribuně, kde jsou tradičně vlajkonoši hostí. Pro ty slávisty, kteří nechtějí být součástí kotle, ale zároveň na sobě chtějí mít emblémy Slavie jako je například replika dresu nebo šála, bude vyhrazen přilehlý sektor 36.

Z bezpečnostních důvodů nebudou slávisté, kteří na sobě budou mít výrazné znaky a emblémy klubu, vpuštěni do jiných sektorů na stadionu a tento zákaz bude striktně dodržován. Před nákupem vstupenky si, prosím, pečlivě uvažte, kde chcete svůj tým povzbuzovat v průběhu utkání.

na stadion je zakázáno vnášet alkoholické nápoje a veškeré předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Návštěvní řád stadionu naleznete zde.



Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články