Informace pro fanoušky cestující na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující na Slovácko

PRAHA – Už v sobotu 21. listopadu je na programu další ligové kolo. V rámci něj se sešívaní představí na Slovácku.
Informace pro všechny fanoušky Slavie cestující na Slovácko:

- vstupenky jsou volně k prodeji v pokladnách stadionu v Uherském Hradišti u sektoru hostů D4 a D5

- cena vstupenek 150 Kč

- sektor hostů a s ním i celý stadion se otvírá 1,5 hod. před výkopem utkání

- při vstupu do sektoru hostů budou fanoušci podrobování bezpečnostním prohlídkám a v případě nalezení pyrotechniky budou předáni Policii ČR

- na stadion je zakázáno pronášet předměty, které by mohly být použité jako zbraně

- nežádoucí jsou taktéž některé další předměty - tyče delší než 1 metr a velké papírové či igelitové transparenty, u kterých by mohl hrozit vznik požáru


Fanouškovské skupiny chystají do Uherského Hradiště výjezd, přidejte se k nim a podpořte sešívané přímo na stadionu. Sobotní utkání, které začíná v 17:00, nevysílá žádná televize.

Týmu Dušana Uhrina se navíc letos na hřištích soupeřů daří. Poslední čtyři venkovní utkání slávisté neprohráli a navíc třikrát zvítězili. V tabulce venkovních zápasů je Slavia dokonce na třetím místě.

Pro cestu na Slovácko můžete zvolit ze dvou hromadných výjezdů. Jeden pořádá Tribuna Sever (největší odbočka Odboru přátel), druhý potom slávistický Fanklub. Cena vstupenky je 150 Kč.

Tribuna Sever:

Přihlašovat se na výjezd s Tribunou Sever můžete tento týden do čtvrtka 19. listopadu ve fanshopu Slavie v Edenu. Členové Tribuny Sever / Odboru přátel / Fanklubu mají výjezd za 330 Kč, fanoušci bez příslušnosti k nějaké organizaci pak zaplatí 400 Kč. V sobotu 21. listopadu bude sraz v 9:30 před fanshopem v Edenu, protože cestou je naplánován ještě oběd v jednom z moravských minipivovarů. Více informací o výjezdu Tribuny Sever naleznete zde.

Fanklub:

Pokud se rozhodnete vyrazit společně s Fanklubem, budete mít možnnost vyhrát tričko Fanklubu popdesané hráči mistrovské sezony 2008/2009. S Fanklubem se v sobotu vyráží v 11:15 od Edenu. Cena při platbě do pátku 20. listopadu je pro členy Tribuny Sever / Odboru přátel / Fanklubu 350 Kč. Pro nečleny 400 Kč. Pokud budete platit v hotovosti v autobuse, cena je o 50 kč vyšší. Uzávěrka přihlášek je v pátek 20. listopadu v 18:00. Více informací o výjezdu fanklubu naleznete zde.


Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články