Milan Škoda počtvrté hráčem měsíce! | SK Slavia Praha
Více

Milan Škoda počtvrté hráčem měsíce!

PRAHA - Milan Škoda je počtvrté králem! V listopadu opět táhl Slavii za důležitými body. Svými výkony si vysloužil i přízeň fanoušků a už počtvrté získal cenu pro nejlepšího hráče měsíce. Předtím ji získal dvakrát v srpnu a jednou v únoru.
Za šest zápasů v září a říjnu skóroval Milan Škoda pouze v domácím utkání s Duklou (1:1) a čelo tabulky střelců mu mírně uniklo. Listopad ovšem vyšel reprezentačnímu útočníkovi na jedničku. Dvěma zásahy nejprve zachránil remízu ve vršovickém derby s Bohemians (2:2) a proměněnou penaltou přispěl k výhře nad Příbramí (2:1).

„Moc si vážím toho, že jsem byl zvolen hráčem listopadu SYNOT ligy. Děkuji všem fanouškům za to, že mě zvolili," poděkoval druhý nejlepší střelec předešlého ročníku SYNOT ligy.

Výkony devětadvacetiletého útočníka ocenil také komentátor O2 Sport Tomáš Radotínský. „Nějakou dobu měl střelecký výpadek, ale během listopadu zase nabral skvostnou fazónu. Dvěma zásahy zachránil Slavii v derby s Bohemians a trefil se i proti Příbrami.“ Škoda tak potvrdil, jak je pro Slavii důležitý a s deseti zásahy na kontě už je opět mezi nejlepšími ligovými střelci.

Tentokrát však může slavit svůj čtvrtý triumf, který mu vyneslo 2477 hlasů od fanoušků. Druhý Jan Baránek jich obdržel 2283 a třetího Tomáše Poznara zvolilo 1270 fanoušků.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články