Informace pro fanoušky cestující do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Liberce

PRAHA - Chystáte se sešívané na závěr podzimu podpořit v důležitém utkání s Libercem? Přečtěte si, prosím, organizační informace k nedělnímu zápasu.
Vstup do sektoru hostí je z ulice Sokolská (viz mapa a plánek stadionu pod článkem). Kapacita je 583 míst. U vstupu do areálu se nacházejí také dvě pokladny a cena vstupenek je 100 Kč. Zlevněné studentské vstupné pak vyjde na 60 Kč.

Pořadatel prosí fanoušky, aby dodržovali návštěvní řád stadionu. Na stadion je zakázáno vnášet jakoukoliv pyrotechniku. Porušení tohoto zákazu a zapálení pyrotechniky bude řešit Hasičský záchranný sbor. Pokuty za porušení zákazu používání pyrotechniky jsou od 2 000 Kč. do 20 000 Kč podle druhu pyrotechniky. Pořadatelská služba a bezpečnostní agentura budou u vstupu na stadion provádět důkladné bezpečnostní kontroly. Pokud se chcete dostat na své místo včas, přijďte, prosím, s dostatečným časovým rozvrhem.

Utkání 16. kola se v Liberci hraje v neděli 6. prosince od 14:00.

 
Chcete-li na sever vyrazit společně s dalšími slávisty, přečtěte si, jaké máte možnosti.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články