Slávisté podpořili Spolek 28. Vydražte jejich kopačky! | SK Slavia Praha
Více

Slávisté podpořili Spolek 28. Vydražte jejich kopačky!

PRAHA - Tři zástupce sešívané kabiny podpořili Spolek 28, který byl založen na podporu nemocného Mariana Čišovského z Plzně.
„Na reprezentačním srazu mě s tím oslovil Václav Procházka. Ani chvilku jsem neváhal, je to to nejmenší, co pro Mariána a ostatní můžeme udělat. Věřím, že to pomůže,“ uvedl k akci útočník Slavie Milan Škoda.

Také jeho originální a hrané kopačky najdete v aukci, můžete si je tedy pořídit. Stejně jako kopačky kapitána Martina Latky nebo vedoucího mužstva a klubové legendy Stanislava Vlčka. Stačí si vybrat a můžete pořídit skvělý dárek k Vánocům. Navíc pomůžete opravdu dobré věci. Kopačky slávistů naleznete zde.

Spolek 28 byl založen jako prostředek společné pomoci fotbalistovi Viktorie Plzeň Marianu Čišovskému v jeho boji proti zákeřné nemoci. Právě na jeho konto poputuje výtěžek z aukcí, přispět však můžete i na transparentní účet 2828282828/0300.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články