Magazín Poločas: Antonín Barák a cesta žen za obhajobou | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Antonín Barák a cesta žen za obhajobou

PRAHA - Už jen dvě vydání magazínu Poločas zbývají do konce ligového ročníku. Číslo 14 nabídne rozhovor s Antonínem Barákem, zavzpomínání na praotce Slavie nebo ohlédnutí za mládežnickým turnajem v Chorvatsku.
Předposlední magazín Poločas končící sezony je tu a s ním i velký rozhovor s Antonínem Barákem, který se od přestupu z Příbrami postupně probojovával do základní sestavy. Ve čtrnáctém magazínu Poločas si pak vybojoval dokonce stránku navíc a vy se tak můžete dozvědět, co všechno mu musel pro svou profesionální kariéru překonat.

Slávistky zápasí v mistrovské skupině proti trojlístku Sparta, Bohemka a Slovácko o to, aby získaly třetí ligový titul v řadě. Jsou mu o krůček blíž díky vyhranému derby a pětibodovému náskoku na Spartu. Co je ještě čeká, se dozvíte na straně 28.

Slávisté věkových kategorií U12, U10 a U8 poměřili své síly nejen s Hajdukem Split na turnaji v Chorvatsku. Zpátky domů přivezli dvě třetí místa a magazín přináší hodnocení trenérů, které potěšil i fakt, že všichni sešívaní drželi spolu. „Kluci spolu úžasně vycházeli, i když byl mezi některými pětiletý věkový rozdíl. Bylo příjemné sledovat, jak se hráči navzájem podporují při utkáních a drží za jeden provaz v rámci klubu,“ měl radost trenér U12 Ondřej Jura.

Návrat do minulosti patří nejen reprezentaci, ale také praotci Slavie. Kdo byl Jaroslav Hausman? Odbor přátel se vydal do jeho rodiště, obce Sazená.

V magazínu nemůže chybět ani představení nedělního soupeře, tedy Slovácka. Přinese i ohlédnutí za předchozími dvěma remízami nebo rozpis posledních ligových kol.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články