Utkání splnilo, co mělo, těšilo trenéra | SK Slavia Praha
Více

Utkání splnilo, co mělo, těšilo trenéra

BENEŠOV - Slavia na kondiční soustředění v Nymburce navázala prvním přátelským utkáním s SK Benešov. Sešívaní zápas zvládli vítězně a trenéra Dušana Uhrina těšilo, že zápas splnil účel a že je celý kádr zdravotně v pořádku.
Trenér Dušan Uhrin byl s prvním letním představením týmu spokojený. „Myslím, že pro nás utkání splnilo, co mělo. Potřebovali jsme trochu změnit prostředí, zmírnit napětí z tréninků. Takže myslím, že se to povedlo,“ hodnotil.

Mrzelo ho akorát, že se sešívaní prosadili jen čtyřikrát. „Sice nejsem úplně spokojený, protože jsme dali málo branek, ale jinak to podle mého odpovídá fází přípravy, ve které se nacházíme,“ dodal.

Jak aktuálně příprava probíhá? „Byli jsme na soustředění v Nymburce, kde jsme trénovali třífázově. Předevčírem jsme se vrátili, včera jsme trénovali také dvakrát, takže toho mají kluci dost. Ale zítra máme volno, takže si alespoň odpočinou. Jinak stále jedeme kondiční tréninky napůl s herními,“ prozradil trenér.

Ten do zápasu vyslal zatím jen staré známé tváře. „Posily se objeví až příští týden. Jasmin Ščuk s námi už trénuje a dneska měl individuální program,“ uvedl na adresu nových posil. S příchody je zatím spokojený. „Všechny hráče, kteří přišli, jsme chtěli, protože potřebujeme posílit kádr, každou řadu,“ okomentoval Dušan Uhrin.

Tým aktuálně netrápí vážnější zdravotní problémy. „Zdravotně jsme to zvládli a všichni jsou připraveni, aby v pondělí mohli trénovat. Těším se, až začneme trénovat jen herně,“ zakončil své hodnocení sobotního zápasu s Benešovem trenér.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články