V pátek startuje All Stars Cup 2016! | SK Slavia Praha
Více

V pátek startuje All Stars Cup 2016!

PRAHA - Ve dnech 17. - 19. června proběhne v areálu SK Slavia Praha osmý ročník mezinárodního juniorského turnaje ALL STARS CUP. Už v pátek začíná oblíbený turnaj, sešívaní vstoupí do hry až odpoledne ve 14:00.
Letošní ročník určený hráčům narozeným v roce 2000 opět nabídne špičkovou mezinárodní konfrontaci. Pětici českých týmů (obhájce loňského prvenství SK Slavia Praha, dále Bohemians Praha 1905, FC Zbrojovka Brno, FK Dukla Praha, FC Viktoria Plzeň) letos doplňují také dva zástupci našich východních sousedů (AS Trenčín a FC Nitra).

Mezi hlavní zahraniční favority na celkové vítězství se bezpochyby řadí týmy vloni poražený finalista FC Porto a Inter Milán, který bude chtít napravit dvanácté místo z roku 2012. Ani tentokrát na turnaji nebude chybět klub z Mexika. Po roční pauze se v Praze opět představí Chivas Guadalajara, který naposledy v silné konkurenci obsadil sedmé místo.

Naopak mezi debutanty se řadí polský tým Zaglebie Lubin, zástupce vynikající srbské akademie FK Čukaričky Bělehrad nebo na úspěšnou tureckou stopu navazující FK Altinordu Izmir. Jako první zástupce běloruské fotbalové školy se na turnaji objeví FC Dinamo Minsk. 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články