Dobrá příprava na Evropu, ocenil tvrdost utkání trenér Uhrin | SK Slavia Praha
Více

Dobrá příprava na Evropu, ocenil tvrdost utkání trenér Uhrin

ST.ULRICH AM PILERSEE - Jeho tým ve čtvrtek poměřil síly v bulharským mistrem a bylo to pro něj náročné utkání. To ale sešívaným v přípravě na evropské poháry jedině prospěje, věří trenér Dušan Uhrin.
Sešívaným dnes začátek do utkání nevyšel. „Než jsme se dnes rozkoukali, prohrávali jsme 0:2,“ komentoval vstup do zápasu trenér Dušan Uhrin. „Utkání jinak mělo vysoké parametry, z obou stran bylo kvalitní,“ dodal.

Na hřišti se nezdálo, že jde o přátelský zápas. „Bylo to chvílemi až moc vyhrocené. Hrálo se velmi tvrdě a já jsem rád, protože takhle to bude i v Evropě. Ta mužstva budou podobná,“ ocenil náročnost duelu trenér.

Po zdravotních problémech se na hřišti objevili například Jiří Bílek a Jiří Pavlenka. „Chtěli jsme dát možnost hráčům, kteří si moc nezahráli, nebo od začátku nehráli. Jsem rád, že nastoupil Jirka Bílek, protože byl po dlouhodobé nemoci. Řekli jsme si, že ho necháme hrát pětačtyřicet minut. Totéž se týkalo Jirky Pavlenky. Myslím, že oba odehráli solidní utkání,“ těšilo trenéra.

S průběhem soustředění je sice Dušan Uhrin spokojený, přál by si ale vítězství ve zbývajících zápasech. „Jsem spokojený, ale ještě jsme nevyhráli, což je jediná kaňka. Jsou před námi nicméně ještě dvě utkání a máme ještě přípravu k dobru. A já jsem rád, že jsou ta utkání kvalitní,“ zakončil.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články