ONLINE: Slavia vstupuje do Evropské ligy. Holík v základu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vstupuje do Evropské ligy. Holík v základu

KADRIORU STAADION/TALLINN – Slávisté od 19:00 místního času (18:00 českého) nastupují k utkání druhého předkola Evropské ligy. V Estonsku se představí na půdě Levadie Tallinn.
Na pravou stranu obrany se premiérově v soutěžním utkání v základní sestavě postaví benjamínek týmu, osmnáctiletý Libor Holík. V soutěžním utkání se představí i dvě nové letní posily. Vedle Simona Deliho se na stoperu představí Michael Ngadeu. Na pravém křídle pak bude operovat Ruslan Mingazov.

Chybí naopak Milan Škoda, který má ještě individuální tréninkový režim a Dušan Švento, který se k týmu připojí až v pondělí. Trenér Dušan Uhrin se musí obejít také bez Jasmina Ščuka, který se v týdnu zranil na tréninku. Po návratu do Prahy se k týmu připojí také nejnovější posila Gino van Kessel. Na tribuně dnes zůstali Tomáš Jablonský a náhradní brankář Josef Řehák.

Sestava Slavie:
Berkovec – Holík, Deli, Ngadeu, Bořil – Souček – Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků:
Pavlenka – Mikula, Bílek, Frydrych, Kenia, Mihalík, van Buren

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články