Spolu jsme silnější! | SK Slavia Praha
Více

Spolu jsme silnější!

PRAHA – Dlouhá léta Slavia tak důležitý zápas nehrála. Ve čtvrteční bitvě proti Levadii Tallinn mají sešívaní šanci na postup do dalšího předkola UEFA Evropské ligy jen v případě, že se všichni spojíme v jeden tým: hráči, trenéři, fanoušci i majitelé. Jen tak může Slavia nejen vyhrát tento zápas, ale být úspěšná v budoucnosti.
Slavia proto přichází s dlouhodobou kampaní pod heslem Spolu jsme silnější. Věříme totiž, že jen spolu můžeme něco dokázat. Že jen ve spojení hráčů, trenérů, majitelů, sponzorů, fanoušků, legend či zaměstnanců je skutečná síla a odkaz klubu.

Už v červnu jsme v Edenu zorganizovali první focení hráčů a fanoušků, snímky nyní můžete vidět na billboardech, inzerátech v médiích, stadionu či sociálních sítích. Tehdy jsme netušili, jak brzy bude heslo Spolu jsme silnější realitou. A je to tady!

„Bylo to skvělé, kluci se nám podepsali, pokecali jsme. Jsem rád, že se něco takového uskutečnilo. Bylo to zábavné a je super, že se můžu vidět i na billboardech ve spojení s nejlepším klubem, cítím se součástí dění,“ řekl během focení fanoušek Petr.

Fotografování bohužel provázely organizační problémy, za což se Slavia omlouvá. Fotografování hráčů se trochu protáhlo, a tak museli fanoušci čekat. Dobře jsme navíc nevysvětlili, že moderní kampaně se fotí po jednotlivých částech a pak ve studiu montují dohromady.

„Focení jsme si užili. Byla to zajímavá zkušenost se na kampani podílet přímo s fanoušky, kteří jsou našim dvanáctým hráčem a nedílnou součástí klubu. Myslím, že heslo Spolu jsme silnější naprosto přesně vystihuje vztahy ve Slavii,“ komentoval focení obránce Jiří Bílek.

A pozor! Snímky, které můžete nyní vidět na stadionu, billboardech či inzerátech v novinách, jsou jen začátkem. Naší ambicí je pokračovat ve fotografování opakovaně po celou sezonu. Chceme nafotit fanoušky Tribuny sever, Odboru přátel, permanentkáře i daší skupiny příznivců. Rádi bychom, aby se do kampaně zapojili majitelé, legendy, zaměstnaci i osobnosti z ostatních oborů. A vzniklými snímky pak vyzdobit Eden.

Rádi bychom také každý den zveřejňovali na sociálních sítích příběhy fanoušků ze společných snímků. Prosíme proto ty, kteří se zúčastnili nedávného fotografování, aby se ozvali Michalu Býčkovi na email michal.bycek@slavia.cz a napsali, kdo jsou, a jak dlouho fandí Slavii a proč. My to rádi zveřejníme.

„Užil jsem si to. Jsem rád, že jsem potkal i fanoušky, protože jsem si pouštěl před svým příchodem na internetu nějaká videa, kde byli výborní. Těším se na domácí zápas s Tallinnem,“ uvedl obránce Michael Ngadeu-Ngadjui.

V novém duchu bude připravena také výzdoba VIP recepce stadionu.

Pojďme proto ukázat, že spolu jsme skutečně silnější! Už ve čtvrtek v 19:00 v zápase s Tallinnem! Informace o prodeji vstupenek zde!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články