Podrobné informace pro fanoušky na zápas s Levadií Tallinn | SK Slavia Praha
Více

Podrobné informace pro fanoušky na zápas s Levadií Tallinn

PRAHA - Ve čtvrtek nás čeká první domácí zápas nové sezony, odveta 2. předkola Evropské ligy proti Levadii Tallinn. Přečtěte si všechny potřebné informace o předzápasovém programu, aktualizované informace o prodeji vstupenek a další pokyny.

Ve čtvrtek další vstupenky z propadlých rezervací

Po středeční půlnoci půjdou místa z propadlých rezervací vstupenek do internetového prodeje na Ticketportalu a ve čtvrtek dopoledne půjde část z těchto propadlých rezervací i do prodeje permanentních vstupenek jak po internetu, tak na pokladnách v Edenu. Ve středu skončila rezervace míst pro držitelé permanentních vstupenek z loňské sezony, tyto propadlé rezervace zvětší počet permanentních vstupenek, které zítra budou k dispozici k zakoupení.

Připomínáme, že s permanentní vstupenkou na sezonu 2016 / 2017 máte vstup na utkání s Levadií Tallinn zdarma, stačí jít rovnou přes turnikety, není třeba si zvlášť vyzvedávat vstupenku. V současné chvíli jsou vyprodány dvě třetiny kapacity stadionu.

Nákup vstupenek po internetu

Stále prosíme všechny fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili možnost internetového nákupu vstupenek přes Ticketportal, a vyhnuli se tak frontám bezprostředně před samotným utkáním. Vzhledem k nákupu nových permanentních vstupenek u pokladny č. 4 může proces odbavení trvat déle. Máte možnost vytisknout si vstupenku buď doma, anebo si ji ve čtvrtek vyzvednout na kterémkoliv z prodejních míst Ticketportalu (adresy zde). 

Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 15, Praha 1):


čt 9 – 18

Otevírací doba pokladen v Edenu

pokladny u vstupu č. 4: 10 hod až do začátku zápasu v 19 hodin
pokladny u vstupu č. 2: 15 hod až do začátku zápasu v 19 hodin

Prodej permanentních vstupenek končí na pokladně č. 4 v 18 hodin, po skončení utkání bude možné zakoupit permanentní vstupenky u dvou okének pokladen u vstupu č. 4.

Prosíme fanoušky, aby přišli do Edenu alespoň hodinu před utkáním a vyhnuli se tak frontám u vstupu!

Uplatnění slev

Slevy na vstupném musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději v 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Z provozních důvodů nebude ve čtvrtek možné měnit vouchery za čestné permanentky fanouškům, kteří byli na prvním utkání v Tallinnu. Pro výměnu můžete využít běžnou otevírací dobu pokladen až do 31. července.

Přijďte včas a získejte suvenýry podepsané od Dušana Šventa!

Stadion se otevírá v 17:30. Přijít včas stadion se vyplatí, a to nejen proto, že se vyhnete frontám, ale ještě můžete navíc získat dres, tričko anebo šálu s podpisem slávistického srdcaře Dušana Šventa. Zhruba 45 minut před výkopem se můžete těšit na krátký rozhovor s naší letní posilou. Po rozhovoru Dušan vhodí mezi fanoušky svůj podepsaný dres, zápasovou šálu a dvě trička. Věříme, že Dušana bouřlivě přivítáte, stejně jako naše hráče při příchodu na rozcvičení!


Poločasová soutěž o voucher od Invie v hodnotě 15 tisíc korun

Během prvního poločasu se můžete zúčastnit soutěže o voucher od cestovní agentury Invia. Pro účast v soutěži stačí poslat SMS se správnou odpovědí na otázku, která se objeví na velkoplošných obrazovkách. Tři vylosovaní z těch, kteří správně odpoví, se o poločasové přestávce utkají ve vědomostním kvízu přímo u hrací plochy a vítěz získá poukaz na dovolenou dle vlastního výběru v hodnotě 15 tisíc korun!

Novinky ve fanshopu

Pro fanoušky bude až do začátku utkání otevřený fanshop, který na start nové sezony připravil řadu novinek. Naše hráče můžete podporovat ve speciálním pohárovém tričku Jsme zpět a zápasové šále. Kromě té jsou v prodeji další tři nové šály, čtyři trička s novým motivem, dvě nová dámská trička a jedno dětské pro malé slávisty. Připraveny jsou i domácí dresy na sezonu 2016 / 2017, pokud tedy dres nemáte, můžete si ho zakoupit. 

Nezapomeňte na to, že všichni fanoušci by ve čtvrtek měli přijít v červenobílých dresech! Domácí i nové venkovní dresy jsou k dispozici ve dvou verzích, jak bez potisku logy, tak s logem CEFC na hrudníku. Cena je u domácího i venkovního dresu za obě verze stejná, 1300 korun.

Před fanshopem bude mezi 17. a 19. hodinou připraven stánek fanshopu se šálami, kšiltovkami, domácími dresy bez loga CEFC, Poločasy a náramky. Pokud víte, že si chcete zakoupit suvenýr z tohoto sortimentu, využijte prosím stánek, abyste nemuseli stát frontu vevnitř fanshopu. Po skončení utkání bude fanshop otevřený do posledního zákazníka.

Přejeme vám krásný fotbalový zážitek, věříme, že si zápas užijeme a všichni budeme hráče hlasitě podporovat!



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články