Exkluzivně! Rozhovor s prezidentem CEFC o Slavii | SK Slavia Praha
Více

Exkluzivně! Rozhovor s prezidentem CEFC o Slavii

PRAHA - Prezident CEFC China a předseda dozorčí rady Slavie Chan Chauto poskytl exkluzivní rozhovor pro webové stránky klubu a klubovou televizi. Vyjádřil v něm velkou spokojenost s postupem Slavie do 3. předkola UEFA Evropské ligy přes Levadii Tallinn, který ve čtvrtek osobně sledoval v Edenu.
Exkluzivní a vůbec první rozhovor prezidenta CEFC China o Slavii vydáme v nejbližších hodinách, sledujte webové stránky a sociální sítě klubu.
Prezident v něm mimo jiné promluvil k fanouškům. "Jsem velice dojatý. Chtěl bych vám srdečně poděkovat, vaše vášeň a vaše srdce, to je síla, kterou dáváte naší Slavii. Vy jste náš pevný základ a máme velkou radost, že vás máme a díky vám věřím, že Slavia dosáhne ještě lepších výsledků,” vzkázal prezident Chan Chauto slávistické veřejnosti.

Podívejte se na pozdrav směřovaný slávistickým fanouškům:

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články