Na Rio Ave prodána půlka kapacity Edenu | SK Slavia Praha
Více

Na Rio Ave prodána půlka kapacity Edenu

PRAHA - Domácí zápas 3. předkola Evropské ligy se rychle blíží a již nyní mají slávističtí hráči jistotu, že je za vítězstvím požene velice slušně zaplněný stadion. Kupujte si dál vstupenky a překonejme patnáctitisícovou návštěvu s Levadií Tallinn!
Vstupenky v cenové kategorii Z1 na duel s Rio Ave se prodávají stejně rychle jako proti Levadii Tallinn, celkový počet prodaných lístků a permanentek na začátku týdne atakuje hranici deset tisíc. Tribuna Sever je nyní téměř vyprodána, během úterý bude do prodeje uvolněna část momentálně vyblokovaných míst pro nové permanentkáře.

Připomínáme, že držitelé permanentních vstupenek mají na zápas vstup zdarma a že se mohou zúčastnit soutěže o zájezd pro dvě osoby na odvetu s Rio Ave! Info zde!

Nenechávejte nákup na poslední chvíli, vyhněte se předzápasovým frontám u pokladen a využijte pro nákup internetový prodej přes Ticketportal. Vstupenku si můžete buď vytisknout doma, anebo si ji vyzvednout v jednom z 959 prodejních míst Ticketportalu po celé republice.

Prosíme fanoušky, aby na utkání přišli s dostatečným předstihem, stadion otevírá své brány v 17:30. Pro vstup na stadion využívejte zejména vchod č. 4, u kterého nebývají fronty. Do svého sektoru se posléze dostanete koridorem.

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 4
út 12 – 18
st 13 – 19
čt 10 – 19 (prodej permanentek končí v 18 hodin)

Pokladny u vstupu č. 2 (pouze vstupenky na zápas)
čt 15 – 19

Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 1, Praha 1):
pondělí – pátek 9 – 18 hodin

Slevy na vstupné musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu, tedy do 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP / TP. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články