Podrobné informace pro fanoušky na zápas s Rio Ave | SK Slavia Praha
Více

Podrobné informace pro fanoušky na zápas s Rio Ave

PRAHA - Už ve čtvrtek hraje Slavia domácí utkání v rámci 3. předkola Evropské ligy proti portugalskému týmu Rio Ave. Přečtěte si všechny potřebné informace o předzápasovém programu, aktuální informace o počtu prodaných vstupenek a další důležité pokyny, abyste si čtvrteční zápas co nejvíce užili.

Připomínáme, že s permanentní vstupenkou na sezonu 2016/2017 máte vstup na utkání s Rio Ave zdarma, stačí jít rovnou přes turnikety, není třeba si zvlášť vyzvedávat vstupenku.


Prosíme všechny fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili možnost internetového nákupu vstupenek přes Ticketportal a vyhnuli se tak frontám bezprostředně před samotným utkáním. Lístek si můžete vytisknout buď doma, anebo si ho ve vyzvednout na kterémkoliv z 959 prodejních míst Ticketportalu po celé republice

Na pokladně u vchodu č. 4 (u trati) může nákup lístků trvat déle vzhledem k prodeji permanentních vstupenek. Možnost zakoupit si permanentku končí hodinu před zápasem v 18 hodin. V 18 hodin se tak uvolní do prodeje blokovaná místa pro nové permanentkáře, pokud by během čtvrtka byly vstupenky vyprodané, tak nezoufejte, další se uvolní do prodeje právě hodinu před utkáním.

V současné chvíli je na zápas prodáno téměř 13 tisíc lístků včetně permanentních vstupenek. Vstupenky a permanentní vstupenky si kromě pokladen v Edenu můžete zakoupit i na centrále Ticketportalu v centru Prahy.

Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 15, Praha 1)
čt
9 – 18

Otevírací doba pokladen v Edenu v den utkání

pokladny u vstupu č. 4:
10 hod až do konce 1. poločasu
pokladny u vstupu č. 2: 15 hod až do začátku zápasu v 19 hodin

Vstupy na stadion se otevírají v 17:30. Prosíme fanoušky, aby přišli do Edenu alespoň hodinu před utkáním a vyhnuli se tak frontám u vstupu! Pro vstup na stadion využívejte všechny vchody, zejména volnější vchod č. 4. Přes turnikety se dostanete rychleji a do vašeho sektoru poté projdete koridorem. Před vstupy budou koordinátoři diváků, prosíme vás, abyste dbali jejich pokynů.

Uplatnění slev


Slevy na vstupném musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději v 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP. Dostupnost vstupenek do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Z provozních důvodů nebude ve čtvrtek možné měnit vouchery za čestné permanentky fanouškům, kteří byli na utkání v Tallinnu. Pro výměnu můžete využít poslední den otevírací doby pokladen, v pátek od 12 do 18 hodin.

Po zápase nakupujte vstupenky na Zlín


Po skončení zápasu budou pro fanoušky otevřeny pokladny u vstupu č. 4. Vedle pořízení permanentní vstupenky budete mít možnost zakoupit i lístky na první domácí zápas se Zlínem, který má výkop v pondělí 8. srpna od 18 hodin. Vstupenky jsou v cenové kategorie Z1, tedy od 160 do 310 korun.

Vyhněte se používání pyrotechniky


Upozorňujeme fanoušky, že na zápase je striktní zákaz používání pyrotechniky. Slavia za první dva zápasy proti Levadii Tallinn, kdy fanoušci tento zákaz porušili, bude platit pokutu v řádech statisíců korun. Další opakované použití pyrotechniky může vést až k uzavření stadionu!

Soutěž pro permanentkáře o zájezd na Rio Ave


Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2016 / 2017 mají šanci zúčastnit se soutěže o výjezd s týmem na odvetu proti Rio Ave! Během předzápasové rozvičky hráč A-týmu vylosuje tři fanoušky a dva náhradníky, kteří se o poločasové přestávce utkají v penaltovém rozstřelu. Každý soutěžící bude mít tři pokusy a kdo bude nejúspěšnější, vyhraje letenku a ubytování pro dvě osoby na odvetu v Portugalsku.

Plakáty A-týmu v prodeji ve fanshopu

Ve čtvrtek budou ve fanshopu v prodeji nové plakáty A-týmu. Cena je 50 korun, držitelé permanentních vstupenek, členové Odboru přátel a Fanklubu si plakát mohou pořídit za 25 korun.

Fanshop bude pro fanoušky otevřený celý den až do začátku utkání a poté opět po skončení zápasu. Během poločasové přestávky můžete využít prodejní okno do koridoru mezi severní a západní tribunou. Pokud nechcete stát frontu v obchodě, využijte od 16:30 do 19 hodin stánek před fanshopem se šálami, kšiltovkami, domácími dresy bez loga CEFC, Poločasy, plakáty a náramky, budete rychleji odbaveni.

I na utkání s Rio Ave budou v nabídce speciální zápasové šály za 350 korun v obchodě si můžete pořídit i potištěné dresy se jmény Dušana Šventa, Milana Škody a Gina van Kessela.

Přejeme vám krásný fotbalový zážitek, věříme, že si společně zápas užijeme, a vytvoříme pro hráče skvělou atmosféru, která jim pomůže k co nejlepšímu výsledku do odvety!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články