Vstupenky na Zlín v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Zlín v prodeji

PRAHA - Slavia odehraje v pondělí 8. srpna od 18 hodin první domácí utkání ePojisteni.cz ligy proti Zlínu a hráči doufají v co největší návštěvu a podporu od fanoušků! Vstupenky jsou už v prodeji na pokladnách v Edenu a také na internetu.

Vstupenky na Zlín

Lístky se prodávají v cenové kategorii Z1 od 160 do 310 korun. Vstupenky si můžete pořídit na pokladnách předprodeje v Edenu, přes internetový prodej Ticketportalu anebo na centrále Ticketportalu.

Všem fanouškům doporučujeme internetový prodej lístků, vyhnete se frontám u pokladen v den utkání. Vstupenku si můžete vytisknout doma anebo si ji vyzvednout v jednom z 960 prodejních míst Ticketportalu po celé republice.

Pořiďte si permanentní vstupenku

Na pokladnách v Edenu, na centrále Ticketportalu i v internetovém prodeji Ticketportalu (možnost rezervace do půlnoci druhého dne s vyzvednutím na centrále Ticketportalu anebo v Edenu) si můžete pořídit i permanentní vstupenky na sezónu 2016/2017. Ceny permanentek začínají na 1 500 korunách do rodinného sektoru, nejlepší místa na hlavní tribuně mohou být vaše po celou sezónu za 3 500 korun. Na permanentní vstupenku můžete při nákupu uplatnit slevu až 20 %. 

Pořiďte si permanentní vstupenku už teď, abyste na ni mohli čerpat všechny výhody. Permanentkáři mají vstup zdarma na všechny zápasy domácího poháru a na utkání ženské Ligy mistryň, budou zvýhodněni také v případě dalšího předkola a zápasů ve skupině Evropské ligy. Dále budou mít nárok na předprodej dalších vstupenek na utkání se Spartou a s Plzní.

Prodej v den zápasu

V pondělí 8. srpna budou pokladny u vstupu č. 4 u trati otevřeny od 10 hodin do konce prvního poločasu. Pokud si budete kupovat permanentku před pondělním utkáním se Zlínem, připomínáme, že prodej probíhá pouze na pokladnách u vstupu č. 4 a končí hodinu před výkopem, tedy v 17 hodin.

Pokladny u vstupu č. 2 budou otevřeny od 16 hodin do začátku utkání a slouží pouze k nákupu vstupenek na utkání se Zlínem.

Slevy na vstupném musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději v 16:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP. Omezení prodeje před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.


Otevírací doba pokladen v Edenu (u vstupu č. 4)
Pondělí1. 8.12:00 – 18:00
Úterý2. 8.12:00 – 18:00
Středa3. 8.13:00 – 19:00
Čtvrtek4. 8.12:00 – 18:00
Pátek5. 8.12:00 – 18:00
Sobota6. 8.Zavřeno
Neděle7. 8.Zavřeno
Pondělí8. 8.10:00 – konec 1. poločasu (vstup č.4)
16:00 – 18:00 (vstup č. 2)


Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 15, Praha 1)

Po – Pá 9 – 18 

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články