V neděli od 19:30 v Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 19:30 v Jihlavě

PRAHA – Slávisté o víkendu čeká třetí kolo ePojisteni.cz ligy. V neděli od 19:30 se svěřenci trenéra Dušana Uhrina představí v Jihlavě. Utkání bude vysílat O2 Sport.
„Jihlavu jsme v jejich utkáních viděli. Hráli velice dobře, třeba Plzeň na jejich hřišti vyhrála spíše náhodou. My se chceme na utkání maximálně připravit, abychom podali lepší výkon než v Edenu proti Zlínu. Chceme v Jihlavě bodovat naplno. Doma jsme body ztratili, tak je musíme získat jinde,“ uvedl před zápasem trenér Slavie Dušan Uhrin.

Jak vypadá tentokrát marodka? „Máme nějaké problémy se sestavou, uvidíme, jaká bude sestava. Pravděpodobně bude pozměněná, ale zatím čekáme na předzápasový trénink. V tuto chvíli víme, že nebudou Lukáš Železník a Jasmin Ščuk a čekáme ještě na dva hráče, jak na tom budou,“ upřesňuje trenér Slavie.

V minulém kole zachránil Slavii remízu v poslední vteřině, v neděli se vydá do Jihlavy, kde prožil
Muris Mešanovič klíčovou část kariéry. „Jihlavu jsem viděl naživo v generálce. Vím, že to je kvalitní mančaft, navíc v poslední době docela posílili. Určitě nás nečeká jednoduchý zápas, ale my si řekneme, co budeme chtít hrát, a věřím, že to také předvedeme. Nechceme navázat na zápase se Zlínem, chceme se jednoznačně zlepšit a připsat si tři body,“ líčí před utkáním bosenský útočník.

Do Slavie přišel Mešanovič v zimě. Jak příchod hodnotí? „Jsem hodně spokojený. Jsem tady více než půl roku a všechno běží, jak má,“ pochvaluje si i přesto, že v poslední době do základní sestavy nepatří. „Snažím se v každém tréninku a v každém zápase makat tak, abych trenéra přesvědčil,“ vysvětluje Mešanovič.

Gól a asistence. Taková byla jeho bilance proti Zlínu, pomůže mu do základu? „To je otázka na trenéra, ale určitě je to pro mě lepší, že jsem dal gól. Je to další motivace do tréninku a dalšího období,“ zakončil Muris Mešanovič.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články