U19: Třetí výhra v řadě, tentokrát nad Boleslaví | SK Slavia Praha
Více

U19: Třetí výhra v řadě, tentokrát nad Boleslaví

PRAHA/XAVEROV - Svěřenci trenéra Antona Mišovce přivítali na domácí půdě na Xaverově soupeře z Mladé Boleslavi. Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodl o výhře domácí Slavie Marco Lauricella.
V první polovině zápasu se více do zakončení dostávali hosté z Mladé Boleslavi, největší šanci měl kapitán Vejr, ve velké šanci však z bezprostřední blízkosti branku přestřelil.

Těsně před koncem prvního poločasu šla do vedení Slavia. Na rohový kop Vojtěcha Mareše si na přední tyči naběhl
Marco Lauricella, který tečoval míč na zadní tyč mimo dosah gólmana Mikulce.

V druhém poločase byla naopak lepší domácí Slavia, zvýšit vedení mohl po dobré práci Ondřeje Peka opět Marco Lauricella, jeho střelu však dobrým zákrokem brankář Mikulec vyrazil. K dalšímu zakončení se dostal Václav Pardubský, jehož nenápadná střela z pravé strany hřiště orazítkovala tyč branky.

Definitivně rozhodnout mohl v poslední minutě Pavel Bucha, ale Mikulec byl opět připraven a jeho střelu vyrazil na rohový kop. Slavia U19 si tak připsala třetí vítězství v řadě.

Zápas hodnotil trenér Anton Mišovec„V utkání s kvalitním soupeřem jsme hráli aktivně, ale soupeř si po našich chybách uprostřed hřiště vytvořil šance. Po rohu Vojtěcha Mareše a z náběhu před bránící hráče vstřelil před koncem poločasu vítězný gól zápasu Marco Lauricella. Ve druhém poločase jsme zlepšili přechodovou fázi hry a vytvořili jsme si šance. Z pohledu celého utkání byl soupeř aktivnější v prvním poločase a my ve druhé části hry, hlavně ke konci utkání. Pochválit bych chtěl celý tým za zlepšení herního výkonu ve druhém poločase a aktivitu v celém utkání."

SK Slavia Praha - Mladá Boleslav 1:0 (0:0)
Branka: 39. Marco Lauricella
SlaviaPřibyl - Stropek, Vyskočil, Mareš, Pardubský - Beňo, Bucha (90. Stehno), A. Lauricella (62. Havrda) - Vejvar (88. Hönig), M. Lauricella (74. Telnar), Pek (79. Krejdl)
Boleslav: Mikulec – Krčmář, Rudzan, Klíma, Král, Komárek, Novák David (65. Procházka), Machů, Koubský (72. Šimon), Novák Daniel, Vejr.

Další výsledky dorosteneckých týmů:

Dukla Praha U17 - SK Slavia Praha U17 1:7
Branky: 2x Škarda, Janoušek, Zinhasovič, Krupička, Drozda, Pek

Dukla Praha U16 - SK Slavia Praha U16 3:6
Branky: Eichler, Brojo, Vlasák, Vincour, Žambůrek, Martinec

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články