Podpořte slávistky v Lize mistrů! | SK Slavia Praha
Více

Podpořte slávistky v Lize mistrů!

PRAHA – Slávistky budou ve středu 12. října od 18:30 bojovat o postup mezi šestnáct nejlepších týmů Evropy a potřebují vaši pomoc! Přijďte je podpořit v boji proti kyperskému týmu Apollon Limassol, permanentkáři mají vstup na zápas zdarma a ostatní fanoušci vstupenku jen za 100 korun.

Utkání se hraje na hlavním stadionu v Edenu, vstupné 100 korun je jednotné pro dospělé, seniory, studenty, členy Fanklubu a Odboru přátel. Pro děti, držitele průkazu ZTP/TP a vozíčkáře je vstupné 50 Kč. Držitelé permanentní vstupenky mají vstup na zápas zdarma. Na utkání bude otevřena pouze spodní část západní tribuny a Tribuna Sever a vstup č. 1 od 17:30. Majitelé permanentek z východu a jihu samozřejmě mohou využít místa na západní a severní tribuně.

Pokud ještě nemáte vstupenku, můžete si ji zakoupit v internetovém prodeji Ticketportalu anebo ve středu přímo na pokladnách předprodeje v Edenu. Pokladny u vstupu č. 4 u trati budou otevřeny od 13 hodin a pokladny u vstupu č. 2 od 17 hodin.

K zápasu samozřejmě vychází Poločas, ve kterém si můžete přečíst rozhovor se střelkyní gólu z prvního zápasu Veronikou Pincovou, která vypráví nejen o prvním utkání na Kypru, ale také se vrací ke svým dvěma těžkým zraněním a dlouhotrvající rekonvalescenci. Díky přehledu letních posil se dozvíte více informací o nových tvářích v týmu. Ve fotografiích a v rozhovoru s trenérem Pavlem Medynským se vrátíme k prvnímu utkání na Kypru a kouč našich žen vypráví o tom, jak se jeho angažmá ve Slavii zrodilo.

Před utkáním je pro vás do 18:30 otevřen fanshop, který přichystal speciálná zápasovou šálu, která bude v prodeji za 300 korun. O poločasové přestávce si můžete suvenýry zakoupit skrz prodejní okénko do koridoru a do fanshopu zavítat opět po skončení zápasu.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články