Ve středu od 18:00 dohrávka v Brně | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 18:00 dohrávka v Brně

PRAHA - PRAHA – Slavii čeká ve středu 19. září dohrávka 1. kola ePojisteni.cz ligy v Brně. Utkání se hraje od 18:00.
Slávisté tak prožívají anglický týden. „Je to realita, vědělo se to od té doby, kdy se ten zápas nemohl uskutečnit. Máme ho k dobru, je to anglický týden a myslím, že si s tím poradíme. Můžeme si tímhle zápasem hodně pomoci,“ tuší trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„Ostatní týmy nehrají a každý bod, který bychom přivezli z Brna, bude plus. Jedeme tam navázat na poslední úspěšné výsledky, třeba na výsledek z Hradce, to by se nám líbilo. Věřím, že jsme na to připraveni,“ doplňuje trenér, který má na marodce Levana Keniu a od soboty stále Jana Mikulu a Jaroslava Mihalíka.

Brno o víkendu vyhrálo v Jablonci 2:1. „Viděli jsme hlavně minulý zápas Brna doma, co hráli se Spartou, to bylo hodně kvalitní. Viděli jsme, že jsou to bojovníci, že se nevzdávají a nakonec ten bodík si asi zasloužili a vydolovali ho. Takže mají velké srdce a určitě to bude nepříjemný soupeř,“ dodal trenér sešívaných.

Pevnou součástí základní sestavy se stal
Michal Frydrych. „Věřím, že ve středečním zápase uspějeme. Máme na co navazovat a byla by škoda si dobré výsledky zkazit,“ říká stoper nebo pravý obránce Slavie.

„Utkání ale určitě nebude jednoduché. Brno má řadu velmi kvalitních hráčů, o čemž svědčí poslední výsledky. Zasloužená domácí remíza se Spartou a vítězství v Jablonci. Musíme se ale soustředit sami na sebe a podat co nejlepší výkon,“ pokračuje Frydrych.

„Těším se také na podporu našich fanoušků, kteří už do Brna letos jednou museli. Takže věřím, že se jim odměníme za další výjezd a společně uděláme pro vítězství maximum,“ zakončil zadák sešívaných.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články