V neděli v 15:00 se slávisté představí v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

V neděli v 15:00 se slávisté představí v Jablonci

PRAHA – Slávisty čeká vrchol dalšího „anglického týdne“. Po středečním utkání v MOL Cupu se sešívaní představí v neděli v Jablonci. Utkání na severu Čech začíná v 15:00 a bude ho vysílat O2 Sport.
„Jablonec hraje doma a určitě nebude chtít prohrát. Má nového trenéra, takže se tam změnily určité věci. Těžko říct, v jakém jsou teď rozpoložení. My tam jedeme s tím, že chceme hrát dobrý fotbal a pokud možno vyhrát,“ věří trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Slávisté mají totiž z minulých zápasů na co navazovat. „Kéž by ta naše vítězná série trvala ještě nějakou dobu. Nesmíme nic podcenit a mít nosy nahoru, ale myslím, že takové hráče ani nemáme,“ vysvětluje kouč.

Jaroslav Šilhavý v Jablonci ještě nedávno se svým realizačním týmem úspěšně působil. „Od té doby, co jsme byli v Jablonci, je tam hodně změn. Tomáš Hübschman teď hraje na stoperu, poslední sestava v Příbrami byla hodně přeházená,“ pokračuje trenér, který má aktuálně na marodce jen Levana Keniu.

„Moc bychom si přáli, abychom pokračovali dalším úspěšným výsledkem. Jablonec určitě nebude jednoduchý soupeř, po změně trenéra budou chtít doma za každou cenu vyhrát,“ upozorňuje záložník Jasmin Ščuk.

„Ale věřím, že když budeme hrát svou hru, která se nám dařila v Hradci nebo v Brně, tak můžeme uspět. Rozhodně do Jablonce jedeme s tím, že chceme získat tři body a nadále pokračovat v naší sérii,“ doplnil Ščuk, který hrál ve středu proti Litoměřicku.

„Jsem rád, že jsem odehrál celé utkání. Na začátku sezony jsem se trápil se zraněním, ale teď už jsem zcela v pořádku a můžu být konečně pro tým a celou Slavii platný,“ těší bosenského záložníka.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články