ONLINE: Slavia hraje v Jablonci, na hrotu Mešanovič | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Jablonci, na hrotu Mešanovič

JABLONEC - Sešívané čeká v neděli utkání ePojištění ligy v Jablonci. Výkop je v 15:00.
Sešívaní budou v rámci dvanáctého kola bojovat v Jablonci o neporazitelnost pod trenérem Šilhavým a také o možnost vyhoupnout se, byť třeba zatím jen na okamžik, na první příčku ligové tabulky.

V Jablonci sešívaným scházejí dva pevné články základní jedenáctky: Simon Deli, který je nemocný, a Milan Škoda, kterého trápí svalové zranění. Trenér Jaroslav Šilhavý tak postavil do útoku střelce hattricku z pohárového utkání proti Litoměřicku Murise Mešanoviče. Michael Ngadeu Ngadjui se posouvá na stopera vedle Jiřího Bílka a na post defenzivního záložníka se vrací Tomáš Souček.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Bílek (K), Ngadeu, Bořil – Souček – Zmrhal, Hušbauer, Barák, Švento – Mešanovič

Lavička náhradníků: Berkovec, Mikula, Ščuk, Mihalík, Mingazov, van Buren, van Kessel



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články