Dorostenecký víkend s komentáři | SK Slavia Praha
Více

Dorostenecký víkend s komentáři

Slavia „A“ dorost – Blšany 2:0 (0:0), I.DL starší, sobota 5.4.2003
Branky: Lapáček, Mikolanda
Sestava: Lukáš Podaný – Michal Parys, Martin Lapáček, Lukáš Doležal, Jan Balík – Lukáš Budějský (70. Ondřej Walter), Petr Musil, Michal Švec, Zdeněk Buryánek (55. Daniel Vilhelm) – Petr Mikolanda, Ivo Táborský (60. Jan Knobloch)
Velmi těžké utkání se soupeřem, který přijel s dobře organizovanou obranou a důrazným napadáním. Představil se také nebezpečnými standardními situacemi a rychlým přechodem do protiútoku. Naše chvíle přišly až ve druhém poločase, kdy jsme se začali postupně prosazovat v poli a vytvářet si alespoň standardní situace. Ty se nakonec ukázaly být rozhodující pro vývoj celého utkání, když se po Vilhelmově a Waltrově centrech prosadili Lapáček a Mikolanda. Vítězství bylo zasloužené, leč tvrdě vydolované.
Mužstvo je po 19. kole na 1. místě.

Slavia „B“ dorost – Kladno 1:4 (1:1), ČLSD, neděle 6.4.2003
Branka Slavie: Král
Sestava: Lukáš Cibulka – Petr Cipra, Michal Pleiner, David Vacek, Daniel Vilhelm – Michal Kočí (70. Jiří Studík), Tomáš Dubský, Jakub Číhař, Miroslav Král (64. Kamil Makula) – Josef Marc, Tomáš Brtna (70. Jakub Tomajko)
Kladno nás předčilo ve všech směrech a uštědřilo nám pořádný výprask. Jedinou branku vstřelil po chybě brankáře Král.
Mužstvo je po 19. kole na 7. místě.

Slavia „C“ dorost – Blšany 1:0 (1:0), I.DL mladší, sobota 5.4.2003
Branka: Böhm
Sestava: Martin Šteiner – Lukáš Kindel (14. Radek Šulc), Pavel Eliáš, Vojtěch Marek, Filip Matějka – Jakub Svozil (47. Karel Fišer), Štěpán Böhm, Michal Vávra, Josef Komárek (80. Mařík Milan) – Marek Borovský, Jiří Hausner (75. Stanislav Písecký)
Vzhledem ke dvěma předchozím porážkám byl další mistrovský zápas pro tým velmi těžký. Avšak zodpovědný přístup celého mužstva během zápasu, kdy jsme neudělali chybu, znamenal vítězství. Branka padla ve 33. minutě - po přímém kopu Hausnera se hlavou prosadil v pokutovém území Böhm, který hlavou prodloužil míč do branky Blšan.
Mužstvo je po 19. kole na 4. místě.

Slavia „D“ dorost – Kladno 7:1 (4:1), ČLMD, neděle 6.4.2003
Branky Slavie: 3 Jírovský, 2 Zelinka, Valenta, Kubec
Sestava: Jan Vild – Miroslav Pecka, Tomáš Proskočil, Michal Held, Tomáš Marc (54. Jakub Vagrčka) – Milan Černý (41. Zdeněk Zahálka), Jiří Valenta (30. Martin Hladík), Martin Kubec (41. Ondřej Vrzal), Lukáš Dvořák – Jakub Jírovský, Karel Zelinka
Zápas byl jednostranně pod naší kontrolou. Soupeř se sice po chybě slávistů ujal vedení, ale to bylo z jeho strany vše. Rozdíl ve skóre mohl být i vyšší.
Mužstvo je po 19. kole na 1. místě.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články