Informace pro fanoušky na zápas s Duklou | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Duklou

PRAHA – Slavia v pátek 18. listopadu od 20:15 nastoupí k duelu 14. kola epojisteni.cz ligy na Julisce. Přijďte sešívané podpořit a pomoct hráčům v zisku tří bodů!
Prodej vstupenek do sektoru hostů, který má kapacitu 873 diváků, bude probíhat pouze na Julisce, dvě pokladny před sektorem H9 otevírají hodinu a půl před výkopem v 18:45, od té chvíle je otevřen i stadion. Cena vstupenky je 150 korun.

Lístky na hlavní tribunu v ceně 150 korun lze koupit i v internetovém prodeji Ticketportalu. Pro všechny, kteří již budou mít zakoupenou vstupenku z předprodeje, je určen vchod vedle pokladny č. 6 na západním vstupu stadionu.
 
Kapacita Julisky je z důvodu rekonstrukce snížena na 6 000 míst, na hlavní tribuně není možné využít sektory A, B a C, ve kterých je postaveno lešení. Fanoušci mohou obsadit sektory D, E a F.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, pokud poruší některý z bodů návštěvního řádu, nemusí být vpuštěni na stadion, případně mohou být ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

V 19 hodin je sraz slávistů na Dejvické, odtud půjdou pochodem, který pořádá Tribuna Sever, na Julisku. Připojte se i vy! 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články