Na zápase s Mladou Boleslaví slávistický jarmark | SK Slavia Praha
Více

Na zápase s Mladou Boleslaví slávistický jarmark

PRAHA – Před sobotním zápasem s Mladou Boleslaví budou mít majitelé Slavia Cashback Card jedinečnou možnost nakoupit si na slávistickém vánočním jarmarku dárky a zboží za skvělé ceny! Nemáte ještě vaši kartu věrnostního systému anebo ji nemáte registrovanou? Nevadí, ještě máte možnost si ji opatřit a registrovat.
Stánky vánočního jarmarku budou umístěny na prostranství před hotelem, před vstupem č. 2. Z nabízeného sortimentu budete moct nakoupit například energetické tyčinky, zdravé pochutiny ze zeleniny, oříšků a ovoce, pečivo nopálový dukát, hračky anebo sportovní zboží. Cashback karta se dá využít i k uplatnění slev na služby, svůj stánek bude na jarmarku mít např. společnost ATEP nabízející program Work and Travel v zahraničí.

Stánky budou v provozu od 13 hodin a opět po skončení zápasu, kdy budete moct nakoupit i dárky, se kterými by byl problematický vstup na stadion. Upozorňujeme, že není možnost před vstupem na stadion nákupy odložit v úschovně.

Na jarmarku budou zastoupeny společnosti, které jsou partnerem slávistického věrnostního programu. V nabídce budou mít zboží za skvělé ceny, které jsou platné pro držitele zaregistrované karty Slavia Cashback card. A jak se můžete do tohoto programu přihlásit? Pokud jste majitelem permanentní vstupenky, tak vaše permanentka už má funkci Cashback card v sobě zahrnutou. Stačí jít na stránky cashback.slavia.cz, kde v sekci registrace vyplníte vaše údaje, číslo čárového kódu na vaší permanentce a poté už jen potvrdíte registraci v emailu, který vám přijde. Stejný postup můžete využít i v případě, že jste si vyzvedli kartu v našem stánku na zápase, ale ještě jste si ji nezaregistrovali.

Pokud kartu ještě nemáte, můžete si ji vzít na VIP recepci v Edenu, v den zápasu u stánků Cashback Card na jarmarku anebo u stánků v koridoru před utkáním či o poločasové přestávce. Hosteska vám pomůže vyplnit registrační formulář a jednoduše si vezmete kartu, kterou můžete využít při nákupu na jarmarku – předložíte ji při nákupu, nakoupíte za zvýhodněnou cenu a dostanete zpět na váš účet až 5 % utracené částky. Navíc 1 % z utracené částky jde na rozvoj slávistické mládeže. Pokud máte kartu zaregistrovanou, přijde vám ihned po nákupu sms zpráva s informací, jaká částka z nákupu se vám připíše zpět na váš zákaznický účet.

Pokud máte jakékoliv dotazy ke slávistickému věrnostnímu programu, využijte telefonickou informační linku +420 234 095 850 anebo email service.slavia@cashback.net

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články