V sobotu všichni slávisti do Edenu! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu všichni slávisti do Edenu!

PRAHA – Přijďte v sobotu povzbudit hráče na poslední podzimní domácí zápas do Edenu, v prodeji jsou výhodné jarní permanentky, které můžete využít už na sobotní utkání! Kromě Slávistického vánočního jarmarku a fanzóny před stadionem vás čeká i speciální pozápasová děkovačka, do které by se mělo zapojit co nejvíc fanoušků! Hraje se v ideální čas od 15 hodin, nezůstávejte doma a přijďte do Edenu.

Prodej permanentních vstupenek

Od 12 hodin se otevírají pokladny u vstupu č. 4 u trati, na kterých si kromě vstupenek na Mladou Boleslav můžete pořídit i permanentní vstupenky na jaro, které můžete využít již na sobotní zápas! Doporučujeme jít na pokladnu s dostatečným časovým předstihem, očekáváme velkou návštěvu a fronty na pokladnách. Nejrychlejší způsob, jak si permanentku pořídit, je objednat si ji a zaplatit online a poté si ji vyzvednout na pokladně v Edenu. Další možnost je udělat si přes Ticketportal rezervaci a permanentku si opět vyzvednout na pokladně a uhradit. Rezervace platí vždy do půlnoci následujícího dne.

Prodej vstupenek

Vstupenky si také můžete zakoupit online, a vytisknout si je buď doma anebo si je vyzvednout na prodejních místech Ticketportalu. Na pokladnách v Edenu budou v prodeji od 12 hodin na pokladnách u vstupu č. 4 a od 13 hodin na pokladnách u vstupu č. 2. Vstupenky jsou v cenové kategorii Z1. Stadion se otevírá ve 13:30 a prosíme fanoušky, aby využívali pro vstup všechny vchody, zejména vchod č. 4, který bývá volnější.

Na vstupenky je možné uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 13:30. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Slávistický vánoční jarmark

Od 13 hodin pro vás budou připraveny stánky Slávistického vánočního jarmarku před vstupem č. 2. Z nabízeného sortimentu budete moct nakoupit například energetické tyčinky, zdravé pochutiny ze zeleniny, oříšků a ovoce, pečivo nopálový dukát, hračky anebo sportovní zboží. K možnosti nakoupit za skvělé ceny je nutné mít registrovanou vaši slávistickou Cashback kartu. Pokud jste majitelem permanentní vstupenky, tak vaše permanentka už má funkci Cashback card v sobě zahrnutou. Stačí jít na stránky cashback.slavia.cz, kde v sekci registrace vyplníte vaše údaje, číslo čárového kódu na vaší permanentce a poté už jen potvrdíte registraci v emailu, který vám přijde. Stejný postup můžete využít i v případě, že jste si vyzvedli kartu v našem stánku na zápase, ale ještě jste si ji nezaregistrovali.

Pokud kartu ještě nemáte, můžete si ji vzít na VIP recepci v Edenu, v den zápasu u stánků Cashback Card na jarmarku anebo u stánků v koridoru u vstupů č. 1 a 2 před utkáním či o poločasové přestávce. Hosteska vám pomůže vyplnit registrační formulář a jednoduše si vezmete kartu, kterou můžete využít při nákupu na jarmarku – předložíte ji při nákupu, nakoupíte za zvýhodněnou cenu a dostanete zpět na váš účet až 5 % utracené částky. Navíc 1 % z utracené částky jde na rozvoj slávistické mládeže.

Fanzóna

Před hotelem bude pro fanoušky připravena minifanzóna, ve které najdete stánek fanshopu se zápasovými magazíny Poločas, šálami, čepicemi, dresy a dalšími suvenýry. U stánku AAA Auto se budete moct zúčastnit soutěží o drobné ceny. Ve fanzóně bude i možnost dát si pivo a klobásu.

Interaktivní koutky na stadionu

U vstupu č. 1 se můžete vyfotit buď před naší fotostěnou, anebo se stát její součástí a stanout po boku hráčů, trenéra a dalších fanoušků. Přijďte ke stěně před zápasem, vyfoťte se s ní, umístěte svou fotku na sociální sítě a označte ji hashtagem #spolujsmesilnejsi. O poločasové přestávce pustíme vaše fotky na velkoplošné obrazovky!

Zavítejte i do našeho videokoutku v koridoru východní tribuny u sektoru 117, kde budeme pokračovat v natáčení našeho nekonečného videa Spolu jsme silnější. Přijďte a řekněte všem, co pro vás znamená Slavia. Video z dosavadních tří zápasů, na kterých jsme natáčeli vaše vzkazy, pustíme na velkoplošnou obrazovku, nyní se můžete podívat na video z druhého utkání.

Zápasový magazín Poločas

V posledním letošním Poločase najdete obsáhlý rozhovor s našimi mladými nadějnými záložníky Jaromírem Zmrhalem a Antonínem Barákem. Hlavním tématem povídání byly jejich první starty za seniorskou reprezentaci, ve kterých se jim velmi dařilo. V historickém okénku se podíváme do roku 1951, kdy Slavia sestoupila z nejvyšší ligy do Pražského přeboru. V Poločase najdete i přehledný souhrn všech slávistických reprezentantů a jejich startů za české národní výběry. 

10 let děkovačky

Tradiční slávistická děkovačka existuje už 10 let a za tu dobu jsme ji mohli slyšet na několika stech zápasů! Pojďme udělat jubilejní děkovačku proti Mladé Boleslavi skutečně nezapomenutelnou a poděkovat hráčům za skvělý podzim! Na velkoplošné obrazovky chystáme jako překvapení video tematicky spjaté s děkovačkou a i samotná děkovačka bude tentokrát speciální. V čem, to nyní neprozradíme. Neodcházejte proto z hlediště, vyčkejte až do děkovačky a zapojte se svými hlasivkami! Podrobný článek o historii děkovačky i její text najdete v Poločase, ale předpokládáme, že ho všichni dobře znáte.

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 4
pá 25. 11. 12 - 18
so 26. 11. 12 - 15:45

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 2
so 26. 11. 13 - 15






Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články